fugle livet på vannet
dette ble jeg fornøyd med
Utstyr
  • canon 600 D
  • 150-600
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger64
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_644541} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Svein R J.

Fint bilde av skarven med flott lys innpå hodet og øyet

Mvh Svein
heidi a.

Tusen takk
Bjørn Åge O.

Flott av skarven på skulpeskjæret der en kan se dens øye i det harde lyset
heidi a.

Tusen takk syntes jeg var heldig her den var totalt 20 m fra meg ikke lett og sone helt rett inn .
Roar K.

Både svarte og hvite fugler samt en kombinasjon er vanskelige i sterkt sollys. De hvite brenner ut og de svarte gror igjen som bakre del av skarven her. Problemet med svarte fugler er at hvis man lyser opp for mye for å få ut mer konturer så dukker ofte gromset opp. Men hvis du ikke har prøvd å isolere de gjengrodde områdene her som hals og bakre kropp så anbefaler jeg at du forsøker etter å ha isolert dem og brukt Feather for en mjukere overgang.
Nå ser jeg jo at du er fornøyd så da er det jo ingen grunn til ikke å beholde denne og forsøke en annen versjon.
Hva format og komposisjon gjelder så ville jeg ha kutta litt oppe og nede og heller lagt til litt til høyre og fått et liggende format som vil kle skjæret som jo nesten fremstår som en båt her. Dermed vil du få et bilde der både skjæret og skarven er på vei inn i bildet i motsatt av nå da de mer eller mindre ser ut som de seiler ut av bildet da skarven befinner seg litt til høyre for midten. Har du ikke mer så kan du jo bare legge til litt i Canvas size og klone inn ved å dra over fra det ekstisterende for urolig vann behøver ikke være helt perfekt.
Nå er så visst ikke alle disse korreksjoner noe slakt av ditt bilde, bare ment som ting du kan se på og prøve ut hvis du har lyst. For et bilde har svært ofte mange muligheter i seg som vi overser fordi vi ser oss blinde på egne bilder under etterarbeidet. De tingene må andre påpeke for oss før vi kan se dem sjøl.
Sånn er'e bare.

Roar
Frode L.

Hei.

Støtter meg til Roar's gode og utfyllende kommentar.

Frode.
heidi a.

Tusen takk .
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu