Tankefull
Flere bilder på www.facebook.com/hobbyphoto
Utstyr
  • Canon Eos 7D
  • Canon Ef-s 10-22mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_645059} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
An E.

Ett knakande godt bilete etter min smak. Det er jo litt ubehageleg å sjå på også pga personen i skinnegangen, men det er jo med på å gjere biletet ekstra bra.. (Har sjølv fått kritikk frå lokførar som såg eit av instagrambileta mine der eg oppheldt meg i skinnegangen..) Strukturen i tunellveggen er vakker og kjem godt fram. Også vakre fargar ute, men kanskje vel lys grønfarge..?
Tom-Runar J.

Takk for fine ord. Kan nok være noe for mye farger ja, er enig i det. I utgangspunktet tror jeg bakgrunnen ville vært finere uten HDR-teknikk, men for å få med strukturen inne i tunnelen, så måtte det bli slik :)
Martin R.

Er ikke overasket over at du legger ut ett slikt bilde som helt klart er ulovlig tatt. En av de mest traffikerte strekningene på Nordlandsbanen. Bildet er screenshotet med kommentarer og vil bli anmeldt hvis det ikke blir slettet umiddelbart. Du har mer enn nok å bekymre deg over.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu