House of the blackheads i Riga
House of the blackheads er en gotisk bygning som ble bygget på 1400-tallet. Bygningen ligger i gamlebyen og var eid av en gruppe ugifte kjøpsmenn. Det er disse kjøpsmennene som ble kalt "blackheads". Bygningen ble bombet i 1941 av tyskerne, men ble bygget opp igjen fra 1995 til 1999. House of the blackheads er nå et museum og en attraksjon i Riga.
OK.
Utstyr
  • FujiFilm Finepix X100
  • -
  • Brennvidde23mmmm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/240s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_645949} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Trygve B.

Flott arkitektur dette. Likte også at du fikk med deg gatemusikanten. Fin orienterende tekst hadde du satt til. Utsnittet kan være litt tett, noe mer luft hadde nok gjort seg, spesielt på høyresiden, men det er ikke alltid så lett, litt avhengig av at du har tilgjengelig fotoavstand. Uansett en fin presentasjon. Mvh Trygve
Ingfrid B.

Tusen takk Trygve. Ha en kjempefin helg.
mvh
Ingfrid
Jostein S.

Hei
Flott fokus på arkitektur her
Interessant bildetekst
Flott fasade må jeg si på en bygning som er såpass gammel
Enig med Trygve om mer luft på høyre side
Jostein
Øyvind L.

Ser det er steder jeg burde ha vært,som Riga her blandt annet.Synes ellers som jeg har vært på en god del steder du også etter bildene har vært,Port de Sollèr var forferdelig varm plass,da jeg var der :)
Vel,statuen ,men ser også en hel del på veggen her som var aldeles flotte.
Rent fototeknisk er lyset bra her,men jeg reagerer litt på linjene i bildet, er mulig litt perfektsjonistisk,fortellingen blir omtrent den samme.
:)
Ingfrid B.

Tusen takk for hyggelige kommentarer. De holdt på med reparasjon eller vedlikehold, derfor måtte jeg beskjære det såpass mye.
mvh Ingfrid
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu