Tett på Rustanda
Utstyr
  • Nikon D3s
  • Sigma 120-300mm F/2.8 APO EX DG OS HSM
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt Iso 200 Liggende på bakken i fuglebæsj, med mer.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger101
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_646077} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Flott, det lønner seg å legge seg ned i dritt:) Du får godt betalt for det her.
Er det på Bryne?
Ihvertfall et flott bilde, nært og lekkert. Her har du brukt f.2.8. som gir smal bokeh. Men ok, sånn ville du ha det denne gangen, og absolutt godkjent fra min side.
mvh arild
Frode L.

Hei.

Enig med Arild, det lønner seg og ofre litt, nydelig vinkel inn på den rustne anda, fin skarphet med fine farger, flott med det grønne gjenskinnet i vannet.

Frode.
Avsluttet .

Dersom det er min venn i Mølledammen på Bryne, bør du opplyse om det! Dette er en utsatt parkand som fint kan tas med et kompaktkamera. Kan ta feil, og skulle det skje ber jeg om unnskyld, men er meget skeptisk til ville rustender!!!!

SES
Cato E.

Takk Arild, Svein R. Og Stein Erik.

Stein Erik: Din venn i mølledammen? Hvem er din venn i den dammen? Ja bildet er tatt i denne dammen og jeg beklager at det var din venn jeg tok bilde av. At du har hatt denne på for og temmet den viste jeg ikke. Jeg burde jo spurt deg om lov, men det sto ikke noe navn på den, så jeg trodde dette var fritt vilt. Skal prøve å Google neste gang jeg tar et bilde i en dam. Hensyn til fugler hadde jeg når du gikk med bleier. Kanskje du bør revurdere din holdning til foring og lokkelyd etter årstidene. Noen sliter med mat vinterstid, andre blir forstyrret av lokkelyd i hekketiden. IKKE bra.

Mvh
Cato
Svein R J.

Hei Cato har vel ikke skrevet kommentar på dette bilde enda men flott er det kameravinkel likeså det burde vel jeg vite som lå på bakken rett ved siden av deg :-)Er enig i din kommentar til Stein Erik skulle vi opplyst alltid om hvor vi tar bildene våre hadde det blitt mnage som måtte gått tilbake å begynt å skrive på ny.Når vi mater rundt mosvannet eller østersjøen eller i lokale dammer og små vann osv Nei kommenter bilde for hva det er ett knakanes flott bilde

Mvh Svein
Avsluttet .

Trodd nå alle visste at Arvid Øgland og andre han kjenner har satt ut fugler i Mølledammen, derav de svarte svaner er mest kjent. Jeg kun bor her, og tar turen hit med jevne mellomrom.Er ikke engasjert i mating eller annet stell, så skjønner ikke helt hva du mener? Men i En park i Bryne sentrum, på samme måte som i Breiavatnet i Stavanger, finner en ikke ville rustender! -Ha en god kveld, og beklager at jeg kommenterte bildet ditt :-)

SES
Svein R J.

Er det skrevet noen plass att di er ville da Stein Erik Storli hverken på denne siden eller på endene selv??Hva med alle flotte bilder av F eks. Mandarinand dette er jo også rømte parkfugler?

Mvh Svein
Vidar A.

STILIG fargemetning i vannet! Høstspeilbilde med flott og skarpt hovedmotiv.

Mvh Vidar Aas :)
Cato E.

Takk til dere andre også for kommentarer. Må legge til at dette var første gangen jeg var i denne dammen, og ante ikke noe om at fugler ble satt ut her. Dette til Stein Erik Storli.

Mvh
Cato
Jostein S.

Hei
Utrolig flott
En meget fin og spesiell virkning av lys og farger
Det setter en topp på motivet som fremheves på en utmerket måte
Jostein
Cato E.

Takk til deg også Jostein S. Fargene er en virkning av tre som brer seg over vannet og sola som skinner igjennom. Var heldig her :-)

Mvh
Cato
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu