Room
Utstyr
  • EOS Canon 5D Mark III
  • 50 mm f/1.4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_646171} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Rune J.

Jeg foretrekker oftest å se et bilde før jeg leser om det. Angst var et ord som dukket opp med en gang.

Dermed så formidler bildet det du ønsker å oppnå.

Kreativt med motivet på ryggen. Muligens...... skulle du ha benyttet warp på motivet rundt midjen for å følge kurvene. Men hvordan det ville ta seg ut vet man ikke før man har sett det. :-)

Rune
Henning S. P.

Jeg tror dette bildet hadde blir enda bedre uten denne byen på ryggen. Det ser ut til å være et veldig sterkt og følelsesladet bilde som ikke trenger noen fancy redigering for å gjøre inntrykk. Byen trekker for meg litt for mye fokus bort fra et sterkt motiv. Uansett - veldig bra bilde!

Hennin
Jostein S.

Hei
Fikst det her!
Kreativt vil jeg si
Flott med "nyskapende" bilder
Jostein
Marit A.

Dette var spennende. Måtte ta en nærmere titt. Synes kroppen sier alt og synes bildet på ryggen forstyrrer opplevelsen, særlig siden jeg ikke synes koblingen mellom bildet på ryggen og hovedkomposisjonen i bildet stemmer overens. Men - jeg syns det var spennende altså! Kreativitet gir friskhet:)
tom mamen b.

spennende bilde - spennende måte å uttrykke budskapet på (som jeg IKKE skal forsøke å tolke fordi du har sikkert en helt annen tolkning enn jeg har)- kunne likevel ha ønsket å se en del mer av ryggen på modellen - virker litt for tøft beskåret synes jeg.

mvh

Tom Mamen Braastad
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu