Bjørn og blåbær
Bjørn som beiter blåbær i Denali.
Godt fornøyd med disse miljøbildene - spent på oppfatninger.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-09-17 16:21:29
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-09-17 16:21:43
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_646352} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
John B.

Ja du har all mulig grunn til å være fornøyd med dette! Tror jeg velger originalen her...eller ver.2....eller ver. 3 ?? Tja hvorfor velge? jeg tar hele bunten!! Flott lys og fine farger i knallgodt miljø...topp fotoserie med andre ord!!
JohnB.
Avsluttet .

Godt å se den i ett annet miljø, en ei opptråkka myr. Bildene viser naturlig adferd som også er pluss.Liker best originalen.
Solvår B.

Hvorfor velge? Alle versjonene er ganske greie bjørnebilder. hehehe
Jeg er imponert!
: ) Solvår
Odd Chr. K.

Annerledes fotovinkel - overhøyden gjør seg da man får fin følelse av å studere et uforstyrret dyr. Dette forsterkes ytterligere ved at Brakar ikke glaner rett på en heldig og dyktig trønder.
Odd C.
Svein R J.

Ser att det er høsten som er tingen for foto i Denali utrolig flotte bilder av bjørnen i vakkert høstmiljø.Fikk du noe klarvær slik att du fikk bilder av Mount mckinley?

Mvh Svein
Bernt Ø.

Takk for hyggelige og raske tilbakemeldinger. Svein Raymond, dessverre var ikke været så klart at vi fikk sett fjellet. Ikke dumt for andre typer bilder - uværet oppe i fjellet laget mye spennende lys rundt.

Mvh,
Bernt
Bjørn Åge O.

Ja det må vel være en enorm opplevelse det her, med bamse braker som eter seg fet til sin lange sløvete søvn som er artig og se, flotte høstfarger er det også. KNALL DETTE
magnar p.

nydelig !

mvh magnar.
Sissel Elisabeth H.

Herlige farger, lys og miljø. Kjekt å få se bamsen slik på leting etter de søte blå. En veldig bra trio.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Jostein G.

Fin høststemning! Her virker det som om den føler seg hjemme og har sikkert allverdens tummleplass og få fiender så den kan være trygg som bamsen selv i det åpne landskapet!






Mvh Jostein
Frode L.

Hei.

En lekker serie der jeg støtter meg til Øyvind og Odd Chr. et nydelig skue.

Frode.
Per G.

Solid serie hvor jeg heller mot v3. Ren synsing det da alle er gode i vakkert høstfjell. Bjørn i sitt rette miljø er mye mere spenstig enn de som er fotografert i myr full av kadaver. At miljøet også er farvesprakende hever jo bildet mye. Sees i fjellet snart.
Mvh
Per
Dag Tore ..

Meget gode bjørnebilder fra en helt unik nasjonalpark i Alaska! Her stemmet det fine lyset ,høststevningen.miljøet og fotovinklen! Alle bildene holder en god kvalitet!Men jeg velger ut verson 3, denne gangen! Setter meget stor pris på din utmerkede dyre og naturbilder fra Alaska! Håper du har mere på lager! Ps; Var i Alaska i 1966! Det ble mye fisking, jakting og dyrebildet i de 6 ukene vi vandret rundt i villmarka! En landsdel i USA,man sjelden vil glemme!! Ha en god dag på jobben! DAG
Trond W.

Nydelige farger. Flotte miljøbilder av den beitende bjørnen. Her likte jeg best v2

Trond
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu