Dverglerke!
Ikke lang bakklo ihvertfall!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-09-21 15:56:20
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-09-21 15:56:57
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2013-09-21 15:58:19
    Versjon #4
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Nikon 80-400 4.5-5.6 D AF VR-Nikkor ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger124
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_646635} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Svein R J.

Hei Jostein det er iallefall ikke ei piplerke denne her har for kraftig nebb synes den ligner mest på en sanglerke kanskje en juvenil?Men er som sagt ikke 100% sikker synes tegningene var ganske svake i forhold til hva som er besrevet i boken

Mvh Svein
jarl kjetil j.

Er nok som både du og Svein Raymond er inne på en ung sanglerke.

jkj
Morten Bergvad S.

Hei Jostein! Dette kan like gjerne være en Dverglerke (ut fra mangelen på streking på bryst). Sanglerke raster mer i kulturmark og veikanter mens dverglerka raster mer i kulturmark og strender, som det ser ut som om dette bildet er tatt. Skulle likt å sett tertiærfjæra på denne, samt rygg og rett fra siden. Skulle det være en dverglerke, så er den sjelden her i Norge.

mvh Morten
Morten E.

Kan ikke hjelpe deg med artsbestemmelse, men et godt, teknisk foto er det:)

Morten.
Jostein G.

Takker så mye for hjelp med artsbestemmelsen. Kan nok være riktig at det er en juvenile sanglerke. Jeg er ikke sikker og ei heller lerkeekspert! Legger ut noen flere bilder nå!
Takker selvsagt for fotokommentarene også! :-)



Mvh Jostein
Jostein G.

Hei! Nå har jeg fått høre at det er dverglerke av en av norges største fugleeksperter! Da er det en noe sjelden fugl og det var jo morsomt! Fotografert på Karmøy!



Mvh Jostein
Ingrid Milly L.

Gratuler med 4 flotte bilder av dverglerke som er en fugl jeg aldri har sett.
mvh. Ingrid Milly
Trond W.

Grattis med dverglerke! Flott portrett i v1.

Trond
Frode L.

Hei.

Aldri hørt om, artig med noen overraskelser :)

En fin serie fikk du også, gratulerer!

Frode.
Bjørn Åge O.

Flott bilde der jeg går for org, kaster meg ikke inn i denne diskusjon der det gjelder art men lærerikt er det.
Morten Bergvad S.

Hei igjen!
Godt at du har fått bekreftet at det ei dverglerke. Bilde 2 som du la ut bekreftet det for min del. Mye tykkere nebb enn sanglerke (samtidig spisst) samt tertiærene (innerste bakerste fjærene på vingen) og lysere enn sanglerka. Denne har nok kommet østfra og ser samtidig ut som en årsunge. Ser at Frank Steinkjellå har fått lagt denne ut på artsobervasjoner.no. Et kjempefunn og gode bilder.

Morten
Frode L.

Ser at det ikke er du som står som fotograf på artsobservasjoner, det synes jeg det skal gjøre, bare rett og rimelig det.

Frode.
Svein R J.

Gratulerer Jostein ok kjekt att du fant ut av det ikke alle forunt å få denne på brikka flotte bilder også

Mvh Svein
Jostein G.

Hei !

Takker så mye for intresante og fine kommentarer! Veldig hyggelig!

Det med fotografbenevnelse på artsobservasjoner er ikke så nøye...det står vel heller ikke at det er andre som har fotografert fuglen. Jeg gav personlig tillatelse til at Frank la det ut på artsobservasjoner og jeg kunne se at navnet mitt var nevnt som observatør...så det syntes jeg er helt topp! ..men takker for omtanken.... Frode! Selv er jeg ikke helt oppdatert og " inne " på dette med artsobservasjoner og hvordan du melder dette på artsobservasjoner.no ...så derfor rapporterte Frank dette!
Det er jo alltid hyggelig og pirrende for en fugleintresert med sjeldne observasjoner! :-)





Mvh Jostein
Morten Bergvad S.

Hei!

På artsobservasjoner er det slik at den som rapporterer automatisk blir kreditert bildene. Det en pleier å gjøre, er å legge til en kommentar om hvem som har tatt dem viss det ikke er den som har lagt ut observasjonen.

Morten
Jostein G.

Ja...såvidt jeg husker på artsobservasjoner så stod det i teksten at fuglen kun var observert av meg så underforstått oppfatter jeg det da at jeg må være fotografen. Syntes det så ryddig og ukomplisert ut fra men side ihvertfall! Ikke nødvendig at det står med store bokstaver at jeg er fotografen...da dette fremkommer syntes jeg godt nok! Ok! Dessuten hilste jeg på Frank for første gang på torsdag. Jeg visste hvem han var så jeg gjenkjente ham ifra bildet av ham på websiden! Jeg har den største respekt for hans kunnskaper og interesse for fugler. Han må vel være en av landets mest kunnskaprike og mest dyktige fuglefotograf! Anbefaler alle fugleintreserte å oppsøke websiden hans! Veldig inspirerende og veldig mange bilder ifra fjern og nær om fugler. bl.a. ifra Mallorca og Florida!

Mvh Jostein
Jostein G.

www.franki.no/webgalleri/index.htm
Roar K.

Flott serie igjen. Plukker 1 og 3 som favoritter.
Resten har andre allerede sagt - spesielt artskranglinga som ikke jeg skal blande meg borti.

Roar
Jostein G.

Takker Roar! :-)




Mvh Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu