Endelig brukbart bilde av enkeltbekkasin!
En liten våt drøm å få bilde av enkeltbekkasinen. Måtte dreie kameraet 45 grader og i mellomtiden ble det skygge på fuglen som rett før satt i et utmerket strølys! Bilde ble det uansett og ikke så verst! Det var en sværande jobb å unngå å skremme den!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-10-01 20:16:13
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Nikon 80-400 4.5-5.6 D AF VR-Nikkor ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger88
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_647642} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Svein R J.

Det ble da mer enn bare brukbart dette Jotein ett nei 2 flotte bilder av enkeltbekkasinen denne er ikke lett å få gode bilder men det har du greid her

Mvh Svein
Svein Ove L.

Denne har jeg ikke på brikka så forstår den våte drømmen :-) Godt fanget..
Hans-Jørgen H.

Utrulig langt nebb på bekkasinfanten!
Godt gjort å få eksponert denne arten...Godt kamuflert og flakser opp rett foran beina på deg...
To fine bilder!
Tyrin.
Per F.

To flotte bilder av bekkasinen.Her kaller vi den ofte "mekregauk" og det antagelig pga den karkteristiske lyden den lager. Ikke lett å oppdage denne på bakken så dette var godt jobba Jostein :-)
Mvh Per.
Nils Christian S.

Gratulerer med disse bildene ! Denne har ikke jeg fått festet på brikka, står høyt på ønskelista.

Mvh
Nils Christian
Frode L.

Hei.

Slenger meg på rosen over, denne er ikke enkel å få på brikka, to flotte der en våt drøm gikk i oppfyllelse.

Frode.
Bjørn Åge O.

Flott bilde Jostein,, der jeg tar begge,, flott der den sitter ved vannkanten.
Bernt Ø.

Gratulerer - det er alltid moro å få til noe man har arbeidet lenge for. Flotte bilder.

Mvh,
Bernt
Jostein G.

Takker og veldig hyggelig! :-) Jeg lå og tok bilder av gluttsnipe da denne landet til venstre for meg. Kloss hold. Turde nesten ikke blunke. Det ble en utrolig laaangsom manøver med kamera...men tilslutt var den der i søkeren. Jeg vet av erfaring at disse er vare...så jeg var nok en hårsbredd ifra å bli snytt denne gangen og....men det laget seg til! :-) Den falt ikke helt til ro...men det var nære på for den begynte å nebbe nede i mudderet et par ganger...Synd jeg ikke fikk bilder av det...men neste gang....! ! !


Mvh Jostein
John B.

Ja her er det bare å gratulere med fin fangst! Begge bildene er av god kvalitet...
JohnB.
Esben R.

Gratulerer med 2 flotte bilder av enkeltbekkasin som er særdels vanskelig å fotografere. Liker veldig godt det lave standpunktet. Synes org. er best med litt mer luft rundt. Godt jobba!
Dag Tore ..

Teknisk og godt utført! sjelden fugl å få på brikken!Dette ble et fantastisk resultat i vakkert lys og miljø! Gratulerer;)Støtter også kommentarene til John og Esben!! / DAG
Per G.

Godt jobbet dette med to gode av en sky art. org for min del.
Mvh
Per
Jostein G.

Mange takker til John, Esben, Dag og Per ! :-)

Mvh Jostein
Øyvind L.

Ser du er kommet nærmt en ikke helt dagligdags fugl og velger nok V2 her.
Har liten kunskap om fugler hvilket gjør at jeg er sjelden på hekkeplassene :)
Jostein G.

Hei takker Øyvind! He he hekkingen er over for i år...hekking...altså ruging og oppfostring av nye avkom. Dette bildet er tatt på et typisk våtmarksområde...knyttet til havet. Er også å finne mye fugler ved vann og innsjøer...gjerne på langgrunner og der det er mudder. Mye fugl nå langs strender og våtmarker nær kysten. De trekker jo ut av landet før vinteren setter inn...trekkfuglene!





Mvh Jostein
Vidar A.

ENig med alle her, flott bilde. er ikke så ornitologisk (mer alltetende), så vet lite om hvor vanskelig den er å få på brikka, men vet iallfall at jeg ikke har den :)
Enig med alle superlativer, kan vel knapt ønske seg stort bedre bilde av en fugl, men sitter å lurer på im jeg personlig hadde tont ned litt på kontrastene. Dette føles dog som en litt dristig ting å si, i og med at jeg føler jeg har en uvane med akkurat kontraster sjøl. Liker å overdrive. (bare for å pirke i noe) :)
Jostein G.

Takker Vidar. Problemet med bildet som sådann er at det er litt lysfattig. Jeg kunne nok gjort en mer taktisk riktig etterbehandling og fått frem mer lys i fjærdetaljer...men jeg er vel ikke flink nok i etterbehandlingen. Ser godt hva du mener om at bildet virker litt mye kontrastrikt.




Mvh Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu