Busskur i Estland 1
Dette er i Estland et busskur med helt nytt moderne arkitektur. Det står ved motorveiinnkjøselen til E-20 utenfor byen Rakvere, og er endel av den EU-finansierte moderniseringen av veistrekningen ifra Tallinn og til russergrensen imot St.Petersburg.
Jeg vil etterhvert legge ut endel bilder av de mere tradisjonelle busskurene i Estland ifra USSR-tiden - og også noen rariteter av busskur.
Muligens en tanke for tobakksgult, men er litt redd for å rette det for mye opp da det ødelegger mye av lys og fargespillet. Kveldsbilde med mye lysspill. Her vil det helt sikkert komme mange innspill om forbedringer. Bildet i seg selv er vanskelig siden det er både et kveldslys, og masse ulike elektriske lyskilder som bør ivaretaes. Samtidig som både busskuret og bakgrunnen bør i min mening få sin rettmessige plass. Skarphet og lysets inflytelser blir da en drakamp imellom ulike interesser, og her kan en i ettertid være etterpåklok. Husk også at dette er en kveldslysstemning, og en har ikke ubegrenset med tid. -Foruten at en gjerne vil ta flere andre motiver før kveldslyset blir for mørkt.
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikon AF-S 18-135mm 1:3.5-5,6G ED ED Nikkor DX
  • Brennvidde26mm
  • Blenderf/1.7
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_647851} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Geir S.
Din kommentar under feltet "egen vurdering" etterlater et inntrykk om at du ikke ønsker konstruktiv tilbakemelding.
Truls Bastian H.
Jeg ønsker absolutt konstruktive tilbakemeldinger. Det er derfor det er lagt ut på billedkritikken.
Jeg vet noe mangler i dette bildet, men samtidig vil jeg først fortelle hvordan jeg selv ser på bildet, og hva jeg opprinnelig ville ha ut av bildet.
Samtidig som jeg forteller om de fotografiske forholdene, som kveldslys og elektrisk lys. På best måte få ned det tobakksgule lyset uten å få bildet ødelagt hadde jeg likt å få tips om - se på busskiltet, det er også gult.
Merk også den lave lukkertiden, og at jeg beklagelsesvis ikke hadde stativ med meg. Plasserte meg i bildøren, og hadde høyre albue på døren, og venstre på biltaket.
Er åpen for alle innspill for å forbedre bildet, ut ifra de gitte rammene som kveldslys, elektrisk lys, et rimeligere kamera (det bor mest i bilen), og alt det andre jeg har fortalt.
Jostein S.
Hei
Tobakkslys har så absolutt sin sjarm
Taggefrie busskur er vel en skjeldenhet
Er det taggefri sone!
Jostein
Truls Bastian H.
Hehe Ja på en måte er dette en slags taggefri sone. Dette er et nytt busstopp ved en motorveien, hvor det ikke bor noen like ved da det var bondejorde inntil nylig. Dette busstoppet brukes kun av noen få folk ifra som skal bytte buss, imellom lokalbusser og langdistansebusser.
Jostein S.
Hei
Godt det finns busskur selv om det bare er noen få passasjerer
Det er langt fra det er busskur her på disse kanter selv om det tidvis er en del passasjerer
Får være glad så lenge bussen går!
Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu