Månen våker over høstfargene
Ville prøve å få med månen i bakgrunnen av noen høstfarger. Første gang jeg prøver meg på litt fotografering av naturen om høsten
Liker fargene og speilingen i vannet :)
Utstyr
  • Canon EOS 70D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_648897} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Trygve B.

Nydelige speilinger. Fin ro i bildet. Dog synes jeg at blåfargene ble vel sterke. Har du mettet vel mye, jeg bare spør. Mvh Trygve
Pål O.

Et særdeles flott øyeblikk som du har fått æren av å forevige.

Bilder med bruk av HDR-effekter kan være vel så stilig det - men det fordrer, i mine øyne, at man har et bilde med et høyt dynamisk innhold. Selve poenget med HDR er jo å ha et jevnt fokus fra forgrunn til bakgrunn, og i dette motivet er allerede forgrunnen godt blandet inn i bakgrunnen. Hadde du hatt noe i forgrunnen (blader, siv, gress, blomster e.l.) kunne det kanskje (jeg tviler til og med da) fungert - men jeg synes bilder mangler denne dynamikken.

Som Trygve nevner har du gitt bildet en alt for høy fargemetning. Himmelen er kunstig blå og den enormt høye kontrasten du har gitt bildet kommer åpenbart til syne når man ser de sorte strekene i horisonten på fjellet midterst i bildet. Husk også at når det fargerike plantelivet blir erindret i sollys, så mister vi mennesker litt evnen til å oppfatte farger, og resultatet blir en mer grålig tone over landskapet.

Her tror jeg du kunne fått et mye bedre resultat ved å gjøre mindre etterarbeid. Øyeblikket og bildet er fremdeles flott! Dette er bare mine 50-cents.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu