Hjort og brunstige bilder
Inspirert av Lunde, Mala og Selvik med flere, som i flere år har vist imponerende brunstbilder fra hjorteskogene, dro jeg til skogs i helga. Og fant ut at dette var vanskelige greier.

Etterhvert fikk jeg plassert meg slik at jeg fikk bukker på post, men bare av det mindre imponerende slaget. Og brøle ville bare gjøre når fotografen hadde oppmerksomheten andre steder enn i søkeren.

To mindre bukker i v1 og v2, samt bifangst i form av kolle og tretåspett som v3 og v4.
Bildene ble ikke slik jeg hadde drømt om, men opplevelsen er fantastisk når bukkene brøler rundt deg. Med litt flaks klaffer det bedre til helga!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-10-15 14:56:47
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-10-15 14:57:13
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2013-10-15 14:57:34
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_648922} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Dag Tore ..

Meget godt fotoresultat dette;Bernt! Praktbilder av stor bukken i vakker biotop,hjortehinn og hakkespett, det samme! Ikke så lett å få bilder av kronhjorten om høsten,men her viser du på ny din dyktighet som naturfotograf! Velger ikke det beste resultatet,fordi alle bildene holder en meget god teknisk kvalitet; Godt jobbet; B.Østhus / DAG
Risto Wilhelm H.

En flott serie dette.Velger V1, men skulle gjerne hatt litt mere plass nedover ved bena,men for all del en kjempefin serie.


/Risto
Avsluttet .

Fin serie og ikke dårlig bifangst. Liker best v2 og v3. Fint miljø! Lykke til videre
Bjørn Åge O.

Hei Bernt
Flotte hjortemotive der jeg hadde vert sjeleglad for slike motiver, men jeg kjenner til det, der en sikter stadig høyer med sine motiver, det er jo det som er artig med å fotografere i naturen der fotoet blir jo selve krydderet til motsetning til selve opplevelsen. Nydelige bilder der jeg støtter Dag Tore fult ut i sin kommentar
Odd Chr. K.

Staselig serie. Originalen falt spesielt godt i smak. Blikk, kroppsvridning, miljø og komp gir strøken helhet.
Odd C.
Jostein S.

hei
Herlig bildeserie
Flott gevir på originalen
Den med åtte tagger må vel være hjortenes konge!
Fantastisk
Jostein
Bernt Ø.

Takk for hyggelige kommentarer! Jostein, 8 takkeren har nok noen storebrødre oppe i skogen - de største på våre trakter har nok sine 14 takker. Jeg er godt fornøyd med bildene, selv om de ikke kan måle seg med de som er tatt av gutta som har holdt på med dette en stund.

Mvh,
Bernt
Asle B.

Synes det er en gjeng med staselige dyr du viser fram her! Liker nok originalen best, er ikke i tvil om at den karen mener han har fler enn 8 takker:) Skjønner at du sikter enda høyere, og regner med vi får se 14 takker neste uke. Uansett en flott serie!

Mvh
Asle
Per G.

Orginalen er flott med nydelig komp med eineren bak . Alle er flotte, men org er min favoritt. Tretåspetten hvor flisa fyker ble jo en kjempebonus.
Mvh
Per
Frode L.

Hei.

En praktfull serie der jeg henger meg på Per.

Frode.
Jostein G.

Kjempebrta bilder alle 4! Skikkelig skarphet her! Meget bra rett og slett! Topp dette og tretåspetten er vel en sjeldenhet også! :-)




Mvh Jostein
Esben R.

Herlig bildeserie av hjorten. Skarpe og fine. Orginalen blir min favoritt. Staselig "kar" i flott positur.
mvh Esben Reiersen
Berit A.

Henger meg på her, flotte bilder av hjorten og likte bildet av tretåspetten også. Nydelig miljø og flotte farger og lys. Topp dette. :))
Geir M.

Dette var veldig godt formidlet i en flott serie.
Skarpe og detaljerte bilder.
Bernt Ø.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger!

Mvh,
Bernt
Bjørn Aksel B.

Flott førsterunde med hjortene dette Bernt. Personlig som fuglemann falt jeg for tretåingen:)
mvh
Bjørn A
Torgeir M.

Flotte bilder hjorten i miljø dette Bernt, spesielt V3 fremstå som meget severdig. Jakter selv på dette dyret om dagen, dog med et noe annet utstyr ;)

Mvh

Torgeir M
Magnar L.

Flotte bilder fra hjorteskogen. Og tretåspetten som en fin bonus på det hele. Dette er bilder du bør være godt fornøyd med!
Mvh
Magnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu