Minner om vinteren som var ...
Bare noe jeg puslet med
Bildet inngår i albumet Svaberg og kyst i Østfold - Bilder fra mine turer langs kysten her på Kråkerøy, Hvaler og Østfold forøvrig.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300s
  • Nikon AF-S Nikkor 16-85mm G ED VR
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_649224} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Arve H.
Som alltid veldig vakkert.
Walter S.
Oii!
Takk skal du ha, Arve!
:o)
Jeg regner egentlig IKKE med å få kommentar her i BildeKritikken fordi det etterhvert har blitt så stille her. Desto mere overrasket var jeg nå.
Bildet her er bare noe jeg eksperimentere med i uttrykk.

Mvh,
Walter
Kyrre S.
Flott bilde, men på samme tid noe dystert over det, når vi vet hvilken tid vi går i møte..Men muligheten er jo stor også på denne tiden for å få noen fine blinkskudd..Bra!!
Walter S.
Takk til deg også, Kyrre!

Faktisk så er det slik at jeg tar flere bilder i vinterhalvåret enn i sommerhalvåret, og det kommer av at det rett og slett er mere spennende lys i halvmørke.

Så er det enklere å få med seg soloppganger når sola står opp kl. 08:30 enn 03:05 om sommeren. Soloppganger ER soloppganger om vinteren. Om sommeren er det jo bare lys hele natten nesten.

Så, selv om jeg hater å måke snø f. eks. så elsker jeg den mørke årstiden for sine utfordringer og spennende lys!
:o)

Mvh,
Walter
Svein V.
Vinteren kan virkelig være så vakker! Så noe har vi å se fram til!
Rune S.
Meget bra komponert. Bra dybde og flott lys...!
Walter S.
Takk også til Svein og Rune - for hyggelig besøk her inne og kommentarene!

Mvh,
Walter
Bente Elisabeth P.
Nydelig bilde og vakkert lys.
Mvh Bente
Olav Bjarte K.
Denne sitter! - Både som det gode og fengende bildet det er, og i tillegg for meg også som motivasjon og oppmuntring til tiden som kommer - noe jeg gleder meg til. Snø landskapsbilder er en interessant utfordring...

D300s ? ;)

Vennlig hilsen.
Walter S.
Hjertelig takk også til Bente Elisabeth og Olav Bjarte for hyggelig kommentar og vennlige ord. Er faktisk overveldet over responsen her i BildeKritikken, noe jeg absolutt IKKE forventet.

Mvh,
Walter
Harald G.
Strøkent. Du er en mester på vinterlys. Flott bildekvalitet og fin etterbehandling. Både gleder og gruer meg til vinteren - men fotomessig en flott tid.
Harald G.
Walter S.
Takk for det, Harald. Joda, vinteren kan være både leit og fint på samme måten. Lysmessig så er det spennende, mens den værmessig ofte kan være frustrerende med mange dager i "foto-sølibat" hvor man ikke kommer seg ut...

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu