Hjortekongen og haremet
Det ble en ekstrasjangse etter hjorten i helga, og det ble uttelling a) med brølebilder på lørdag og b) fine forhold på søndag. Selvsagt ikke fine forhold og brøling samtidig;-). De gamle bukkene er vanskelige å jobbe med selv om brunsten sløver sansene. De er nattaktive og mindre villig til å vise seg i dagslys enn de mindre bukkene.

De vedlagte bildene er for spesielt interesserte. Jeg føler imidlertid de er illustrative for hva som skjer i hjorteskogen i disse dager, med stor aktivitet blant dyra og mye forflytning. Særlig ungbukkene er forvirret, og springer småkåte men forskremte rundt og håper på en sjangs.
Mye forbedringspotensial, men fornøyd fotograf. Spent på tilbakemeldingene på disse.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-10-21 00:12:01
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-10-21 00:12:30
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2013-10-21 00:12:54
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2013-10-21 00:13:19
    Versjon #5
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHøy iso og laaange lukkertider... Korning som konsekvens. På hjorten plager det meg ikke. Bildene er moderat støybehandlet.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_649514} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Avsluttet .

For noen nydelige bilder Bernt. Ufattelig flotte bilder der jeg nok liker aller best v2. Så fint med litt hvitt, snø eller frost.

V2, et bilde i særklasse, et vinnerbilde.
mvh arild
Bjørn Åge O.

Flotte bilder fra hjortens mekka der jeg egentlig har sans for alle der de hører liksom med, men jeg fikk ett godt øye til selvsagt org, v2 likte jeg med den flotte positur og det flotte miljøet der den står så staslig i flott lys med en rimig morgen som er så flott og se
Svein Ove L.

En flott serie av hjorten. Godt jobbet
Solvår B.

En nydelig serie.
Jeg klarer ikke å velge - synes bildene hører sammen.
: ) Solvår
GEIR MAGNE S.

ja, v2 er helt knall!!
Odd Chr. K.

Joda, dette ble en vakker samling med fin balanse dyr/miljø (zoomen?). Varme og framtredende farger på dyra - står seg godt mot frosten.
Odd C.
Rolf S.

Flott bildeserie, likte de alle.
Kunne vært artig å sett kollene skarpe og bukken utav fokus på originalen også.
Mvh Rolf
Frode L.

Hei.

Nydelig serie, liker alle men v2 er best i mine øyne.

Frode.
Lillian Utstrand G.

Fantastisk flotte bilder! V2 er helt knall! Nydelig, Bernt! :-)
Mvh Lillian
Bernt Ø.

Takk for hyggelige kommentarer. Rolf, jeg har flere versjoner, blant annet hvor alt er uskarpt. Men skarpe koller, det har jeg ikke;-)! Mvh, Bernt
Dag Tore ..

Gratulerer dette ble en meget fin fotoserie med mange gode kvaliteter i vakkert høsterlig miljø! Likte meget godt bukkebildene! Spesielt verson 2,Knallbilde i vakkert lys,der fokusen er rettet mot bokken! Frosten og den dusete bakgrunden,hever dette motivet til et "premibilde"! Denne gangen lever du en vakker hjorteserie i " Hitra" miljø?? Dyktig jobbet;) Bernt
Asle B.

Utrolig flott serie fra hjorteskogen! Herlig miljø, ekstra fint med rimet. Originalen ble lekker, med sjefen som skuer over horden og den gylne himmelen i bakgrunnen. Ikke mye å utsette på det tekniske heller. Flott det her!

Mvh
Asle
Trond W.

En flott serie dette! HEr faller jeg for v1 og v2.

Trond
Sissel Elisabeth H.

Miljøet og rimet setter en ekstra spiss på disse flotte hjortebildene. Liker hele serien.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Svein R J.

Hærlig serie Bernt likte alle godt men skulle jeg velge her må det bli v2 flott miljø på di alle sammen

Mvh Svein
Jostein S.

Hei
Veldig flott serie
Fin kronhjorten i V2 synes jeg
Jostein
Kjell Ivar Ø.

Knall flott serie,hjortesus over dette.
Kjell Ivar
Avsluttet .

lekkert! Liker aller best originalen.
Torgeir M.

Meget flott serie, at du har fått med så mye miljø trekker opp. V2 blir nok favoritten, men ikke dårlig de andre heller. Syns forøvrig ikke støynivået her er sjenerende på noen måte. Hvilken brennvidde og blender har du brukt?

Mvh

Torgeir M
Bernt Ø.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger! Torgeir, bildene er tatt med ulike brennvidder, fra 320 mm (v4) til 560 mm (v5). Blender er f5.6 til 7.1, mens lukkerhastigheten er fra 1/30 til 1/100 sekund. Jeg har brukt Canon sin fantastiske 200-400 mm med innbygdt 1.4x converter på disse bildene.

Mvh,
Bernt
Vidar A.

Fantastiske stemningsbilder allesammen med frosten. Rått motiv i seg selv, med imponerende dybdeskarphet. Overraskende lav blender du siterer sånn sett. VAr nysgjerrig på denne infoen, så d er flott at du ramser det opp her til slutt.

Mvh Vidar Aas :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu