Jungmannen
Seilskute "Tres Hombres"
Fotograf
Utstyr
  • Canon Powershot G1 X
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_650676} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Carsten W.

Lyset sitter, komposisjonen og beskjæringen kan ikke forbedres, masse detaljer å se på og et i det hele uvanlig motiv...kort sett: et herlig bilde.
Trygve B.

Dette så jeg på lørdag når vi besøkte konas søster. Jeg så en mann som tok bilder også. Faktisk så tenkte jeg om det var deg. Det kan jo ha vært en annen. Bildet var fint det med Valbergtårnet i bakgrunnen. Godt levert. Mvh Trygve
Jan G.

Hei Trygve, lørdag mellom 10 og 11 gikk jeg "runden" med vår dvergschnauzer.
Jeg har tatt denne turen så mange ganger nå at jeg ikke forventer å finne flere motiver. Men stadig vekk skjer det noe. Fikk du tatt bilder?
Mvh Jan
Walter S.

Tøft og flott samtidig. Et skudd til himmels og geografisk tilhørighet i bakgrunnen.

Mvh,
Walter
Roar K.

Lett å være etterpåklok når jeg nevner at ved å gå litt til høyre så ville kirketårnet havne midt i den omvendte V-formen i seilet.
Ellers fint sett og komponert fortellende historie.

Roar
Trygve B.

Hei Jan!! Det var nå koselig, det var nok ingen hund med den mannen som jeg så. Vi var nok ute litt senere på dagen. De holdt nok fortsatt på. Det ble nå en bildefri dag på meg den lørdagen. Enig med deg, alltid er der noe å se, og hvis en ikke har kamera med, så kan en være sikker på at en finner mange motiver. Ha en fin søndag. mvh Trygve
Solvår B.

Et flott, fortellende bilde.
: ) Solvår
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu