Bukk i morgenlys
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-11-03 18:00:10
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 5D mkII
  • Canon EF 500/4 IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger97
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_650737} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Åsmund N.

Veldig flott bilde av drøvtyggeren.
Fin bokeh med da grøna bekgrunnsteppe.
Åsmund.
Kjell J.

Nydelig portrett av bukken.Pluss for" grønnsaken" den har i munnen.Skarpt og med fint lys.Skulle gjerne sett hele hodepryden , men du har sikkert kuttet med hensikt for å fokusere på selve hodet.
Asle B.
+1
Takker for raske og positive tilbakemeldinger, Åsmund og Kjell. Ville helst ha med hele hodepryden, ja, men prøvde forskjellige utsnitt og synes ikke jeg fikk balanse i bildet. Prøvde i stedet et tettere snitt med mer detaljer.

Mvh
Asle
Dag Tore ..

Hei! Meget tett på av denne praktbukken!Hadde ønsket å se hele geviret her! Dette er synd at du har kuttet dette fine geviret! Men dette er ditt valg!Ellers ble dette et meget skarpt og dyktig bilde av bukken i matfatet! Hadde ønsket at du la ut et nytt bilde av bukken,med dette fine geviret! Dette setter jeg stor bris på,om det passer deg?? Hilsen DAG
Asle B.

Hei Dag Tore, takk for kommentar! Legger ut en versjon etter ditt ønske:)

Mvh
Asle
Avsluttet .

Nydelig portrett :)
Jeg synes at originalen er best.
Mvh Liv
Olav Bjarte K.

Bildet ligger i samme "temagruppe" som ditt http://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=6677...rid=94377, - rådyr er kresne. (De trives godt under plommetreet mitt, plomma inn samtidig med at steinen til den forrige spyttes ut i munnvika).

Jeg titter fram og tilbake, og skjønner til slutt at egen smak lander på V2.

Det er noe "grafisk" over originalen - kanskje et godt emne for et s/h dypdykk?

Tøft utsnitt!

Vennlig hilsen.


Bjørn Åge O.

Nydelig bilde av en flott bukk med god eksponering der jeg går for v2 her, men hadde nokk villet hatt mere av rådyrets bringe i snittet etter min smak. Flott bukk med en god og herlig nærhet som jeg personlig liker godt.
Dag Tore ..

Hei! Asle Bårdli Tusen takk for god "sørvis" Dette er en syvtagger! se piggen nede på geviret! Ikke helt uvanlig.Har en stor bukk gående her i Eda med 5 tagger,den sjette er på bukken nedere gevir! Den bukken du har fotografert er et dyr i sin beste alder 5- 7 år? Legger ut i dag et bilde av 6 taggeren.Dette er et mye eldre dyr! Beklager dette ble mye rådyrprat ,men setter stor bris på dine bukkebilde / DAG
Sissel Elisabeth H.

Flott bukk i vakkert lys og med gode detaljer. Liker best snittet i v2 hvor hele geviret viser. Fin positur og lekkert med bladet i munnen.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Berit A.

To superflotte bilder av bukken. Skarpt og med nydelige og flotte detaljer. Lander nok på v2 jeg også med hele hodeprakten. :))
Asle B.

Mange takk for fine kommentarer. Virker som om flertallet lander på V2. Olav Bjarte: skjønner at det er du som har samlet alle rådyra i distriktet under plommetreet:) Jeg får ta meg en tur til deg!

Mvh
Asle
Svein R J.

Enig med di fleste her v2 der du ser hele geviret er nok det beste,men kjekt med utsnitt av rådyret også så en kan studere flere detaljer.Flott bilde forøvrig


Mvh Svein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu