Morgenstemmning.
Utstyr
  • Eos 30
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeVelvia
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger404
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_65251} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (26)
Hans Petter N.

Nydelig. Men det ser kalt ut. Hutre.
:)

HPN
Venche J.

Knallbra - dette likte jeg godt.
Nydelig formidling av overgangen høst/vinter.

Du har mange flotte bilder her på dotten.

Wenche.
Stig B.

Flott høst/vinter bilde. Knall farger, fin komposisjon. Fint med høst / varm mot vinter / kald. Synes kanskje at de grenene gikk 1/2 cm for høyt inn i bildet.
Mvh Stig
Erlend K.

Enig med SB angående grenene, men jeg mener at de heller ikke burde berøre speilingen av fjellene i vannet. Fint bilde med fine farger, men desverre punktert på grunn av grenenes plassering.

Erlend
Finn Arne M.

Fint bilde, som illustrerer godt to årstider som møtes.
Enig i at greinene ikke skulle ha berørt speilingen.
Fine farger og passe skarphet i bildet.
mvh.
Finn Arne
tommy e.

Nydelig!
ASIM M.

Nydelig God morgen.
mvh
Asim
Finn M.

Et nydelig landsskapsbilde, men enig i at grenene ble for dominerende.

mvh Finn
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette likte eg også godt;-)Flotte detaljer og høstfarger i forgrunnen mot alt det blå og fjella i bakgrunnen;vakkert rett og slett.
mvh Inger Anne
Bjarne S.

Heisann!
Dette var en riktig fin fotofangst! Flott komponert og flotte farger har du fått fram her. Et litt høyere standpunkt ville nok sørget for at bjørka i forgrunnen ikke toucha land på andre siden. Likevel et meget severdig bilde (som vanlig fra deg)!!

Mvh
Bjarne
Eivind U.

Flott bilde. Fine farger
Enig i at grenene gikk litt høyt
Wigdis W.

Syns dette var et vanvittig flott og skarpt bilde. Virker tre-dimensjonalt og da syns jeg ikke grenene i forgrunnen ødelegger noe. Hvor i vårt vakre land er dette?
Marianne M.

Hei dag Frode

Veldig vakre fargetoner i et fint landskap. Høstfargene i trærne står i god kontrast tild e snedekte fjellene,noe som gjør bildet spennende. Fornemmer en frisk og stille morgenstemning :-}
Vennlig hilsen Marianne
Håvard H.

Who, veldig omfattende bilde. Ser ut som om det er satt sammen av flere bilder. Likte det veldig godt. Treet ser ut som om det er limt inn fra et annet bilde siden lyset treffer det så spesielt. Pent :-)

-Håvard
Øyvind A.

Pent i Dørålen, fine farger. Men likevel ikke helt vellykket synes jeg. En ting er greinene, en annen er at kombinasjonen av polafilter og vidvinkel blir litt for påfallende her.
mvh Øyvind
Dag Frode H.

Hei alle sammen og takk for kommentarer til bildet mitt, må vel raske på å få ut noen høstbilder til før snøen kommer for alvor:-) Wigdis; bildet er fra Rondane ble tatt i september i år. Ser også det med greinene de skulle nok vært lavere, men er ikke noen stor tillhenger av å fjærne særlig mer en støv fra diaset etter scanningen så det får være som det er ;-)
Dag Frode
monica p.

Å hjelpe meg noe så vakkert, kan jeg få bruke dette som skrivebordsbakgrunn?????
PLEASE????
Det er i alle fall lagt inn under mine bokmerkede.
Tror ikke jeg kan finne noe å utsette på dette om jeg så sitter oppe hele natten, gratulerer med et helt aldeles nydelig bilde Dag Frode.
Mvh Monica:o)
Dag Frode H.

Hei Monica
Takk for hyggelig kommentar fra deg, bare bruk bildet som skrivebordsbakgrunn du det er mulig bildet er i minste laget til det men da får du gi meg beskjed så kan jeg heller maile deg et større.
Mvh
Dag Frode
Tina S.

Nydelig bilde!! Utruleg flotte farger. Det einaste eg har å påpeike er at eg synst fjellet til høgre virker noko utbrent (eller er for lyst).
Mvh Tina
Anders N.

kjempeflott bilde !
Helene E.

Nok et flott bilde fra Dørålen. Nydelig !!!
Et høyere standpunkt for å unngå at bjørka dekker speilingen i vannet og trelinja bak, er ønskelig da dette er viktige element i bildet.
Helene
Jóhann Á.

Hei Dag Frode!
De samme fine fargene her som i de andre bildene dine. Glimrende. Syns vel at det blir konkurranse mellom den fine grenen i forgrunn og fjellringen bak om. De løsningen som er skissert kunne kanskje løst det problemet. Uansett er det klasse over bildet, det er det!!
Frode A.

Kjempeflott!!!!
Nydelige farger og en flott komposisjon.


- Frode
Ann F.

Vakre farger, fin stemning, synes grenene i forgrunnen dekker for mye av bakgrunnen og er litt for sentrert, ville hatt dem mer mot høyre.
Mvh Ann
Inger-Lise S.

Et nydelig bilde fra deg igjen! Fine høstfarge.Jeg var der og tok blder av dette fjellet i høst,men så ikke dette vannet..? Må ha gått en annen retning....Dette ble nå i hvertfall rene Norgesreklamen. mvh Inger-Lise
Torgeir S.

Dette var virkelig et nydelig bilde!

Mvh. Torgeir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu