Lagune..
Utstyr
  • Nikon D600
  • Nikon 16-35mm f4
  • Brennvidde16mmmm
  • Blenderf/9
  • Lukker0,8seks
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_652523} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Christer O.
+1
Ka i alle dager.. Ingen som har kritisert bildet ditt ? kanskje det var for vakkert til at noen kunne komme på noe negativt ?

Et flott komponert bilde med flotte høstfarger :)

PS: Jeg såg hva du skrev under bildet til Jørn Allan og jeg kunne ikke sagt det bedre selv :)

Har du sett hva jeg skrev her ?
http://foto.no/cgi-bin/bildekritikk/vis_bilde.cgi?id=716915

Ha en god natt :)
Fred Åge H.
+2
Takk Christer, for flere fine kommentarer på mine bilder, setter stor pris på dem! Hadde ikke lest kommentaren til John Aavitsland sitt bilde, men nå har jeg lest dem alle. Fantastisk godt tilsvar du ga, men det er jo synd at man må bruke tid på slikt! Godt at du gjør det likevel! Nå tåler nok både John og Jørn Allan kommentarer som IKKE hører hjemme på dette forumet, de er begge fotografer som får enormt mye positiv oppmerksomhet både fra innland og utland. Men det er nok mange som ville tatt lignende kommentarer på sine bilder tungt.

For min del startet min "seriøse" karriere som fotograf for ganske nøyaktig et år siden, da tok jeg et veivalg som siden har preget hver eneste dag siden. Da gikk jeg fra et middels Canon med kun et 18-200 objektiv, til i dag å ha et fullformat Nikon med objektiver av en annen verden;)! Det var nok et nokså dumdristig valg, for det er mye penger som har gått ut, og det er kun takket være et tilnærmet daglig fokus på fotografering og masse prøving og feiling som gjør at jeg i dag bare et år etterpå føler enorm glede og tilfredshet ved følelesen av at jeg i ferd med å mestre deler av fotograferingens kunst. Jeg misunner alle som har fått gleden av å ha studert foto eller å være en del av et faglig miljø, for det er så vanvittig mye å lære og ta til seg, men jeg sier stadig til meg selv at ved å fortsette å jobbe og være fokusert og dedikert så vil ting falle på plass etterhvert. Det vil nok ta noen år, men så lenge hver dag på den veien føles spennende og, ikke minst, meningsfylt, så er det verdt hver eneste "mislykkede" fotodag.

Det er i dette perspektivet jeg blir så overrasket (burde ikke bli det), når personer kan komme med kommentarer som overhodet ikke bringer folk videre, men bare er med på å bryte ned. Heldigvis finnes det personer (som deg blant annet) som kan komme med velskrevne motsvar! I ditt tilsvar til John Aavitsland for eksempel så kommer du både med konstruktive tilbakemeldinger til fotografen, samtidig som du irettesetter de tildels ondsinnede kommentarene på en glimrende måte! Takk for det;)!!

Christer O.

Jeg skal svare til deg på en privat melding i morgen eller søndag. God helg :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu