Bildet inngår i albumet streetstealing - om å knipse
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_653406} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Lasse S.

Bildet formidler ensomheten godt. Jeg liker midtstillingen av hovedmotivet og at du har tatt med så mye rundt. God bruk av DOF.
Terje M.

Et bilde som gjorde seg godt i s/h. Jeg tolker det som hun kjeder seg og tekster, mens hun venter på en som tydeligvis er sammen med henne.

Mvh
TerjeM
Rune Edvin H.

Dette kunne jeg i grunnen like. Stemningen er behagelig og hun kjeder seg akkurat passe mye mens hun venter
Mona P.

Eller er hun rett og slett forlatt for godt, kanskje etter en krangel med kjæresten...! Bare å tolke situasjonen som en vil her, noe som gjør at dette er et godt foto.
Vil si at s/h nok er best i dette tilfelle. Bra utført!

Mvh
Mona
Knut Georg F.

Super skildring fra kafeen. Spennede kar som lurer i bakgrunnen. Den store lyse flaten i nedre høyre hjørnet dominerer litt i flaten, muligens kutt litt i bunn?
Mvh Knut
Christer B.

Takker alle sammen. Nei Knut, ikke noe klipping her, nei. For meg er symmetrien viktig, at de tre bordene følger blikket inn i bildet mot damen i skranken, tallet tre går også igjen i antall personer og lyskroner. Det er den påfallende midstillingen av hovedmotivet og den skjeve skulderen som jeg i tillegg synes bærer bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu