Utsikt fra 345
Utsikt fra 345 på grensa til Varangerhalvøya nasjonalpark og mot Varangerfjorden/Vadsø.
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikon AF-S Nikkor 18-55mm 1:3.5-5.6G VR
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_653880} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Roar K.

Det første jeg reagerer på her er linje direkte ut I nedre venstre hjørne som bade gir dårlig perspektiv og dreper en del av bildets spenning.
Hvis du har mer need så ville jeg tatt med mer slik at nevnte linje munner rent ut på venstrekanten for da vil spenningen bli best fordi den andre kanten av det som oppfattes som en liten vei munner ut på nedre ramme.
Ellers kan et forsiktig kutt I venstresiden slik at du havner midt inni det vesle blå feltet. Deretter vil det vli mer riktig hvis du kloner vekk den vesle hvite tuppen som lager en kløft framfor ren linje.
Dette er et bilde som favner vidt når man ser innover I bildet. Dessverre dreper altfor mye himmel dybdefølelsen for blikke blir liksom hengende oppe.
Hvis du scroller opp til du har dekket til en litt skarp linje I en lys sky oppe til venstre vil du antagelig se at dubdesuget kommer snikende og at kanskje et kutt der ville gagne bildet. At du da nærmer deg et panoramaformat er slett ikke negativt her hvor det favnes så vidt.

Roar
Jostein S.

Hei
Et godt motiv
Her ser vi langt innover i motivet
Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu