Gikk en tur på stien og ett dyr som sto i ro.
ett hyggelig møte som er flott og få på minnebrikken, selv den festet seg i min minnebrikke nemlig hode. Det ble plutselig en bråstopp der jeg oppdaget dyret først, så det var bare og stå i ro til den kom på den kritiske grense, der vi sto imot og tittet på hverandre en stund
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger89
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_654062} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .

Ser ut til at du har mange fornøyelige dager blant dine venner rådyrene,..de blir ikke sjalu, bikkjene dine? :-) Du virker i hvertfall som en aktiv kar, og bra er det! - Keep on going!

SES
Bjørn Åge O.

Takker for kommentaren Stein Erik. Har dessverre blitt uføre på den siste tiden, så jeg er mye ute og har masse av tid. En tur med hundene og en tur med kamera stort sett vær dag, så en for a leet seg og det er jo bare sunt for helsen og ikke minst mitt humør og arbeidstimene er borte så en må jo ha ett eller annet og erstatte disse timer en og bare sette seg ned i sofaen det er ikke meg, der jeg kan få være ut i skogen med hundene og singelturer med kamera som er spennende dager. Takker og bukker igjen for din kommentarer til mine motiver som jeg setter pris på .
Avsluttet .

Flott! Bra at du holder humøret oppe og koser deg ute i naturen...Mange supre bilder tar du også. Personlig vil jeg heller legge inn en hyggelig kommentar til sympatiske folk, framfor de som tror de er superfotograf og bare vil ha, uten å gi:-)
Avsluttet .

Vakkert! :)
Det må ha vært en herlig opplevelse å ha øyenkontakt med dette vakre dyret på så nært hold i så vakre omgivelser :)
Takk for at du deler!
Mvh Liv
Sondre Matias R.

Veldig fine rådyrbilder du tar! Har alltid øsnke å ta bilde av bukk, men har aldri fått det til. Men eg lurer på hvilke linse og innstillinger du bruker? :)
Berit A.

Et flott møte som ble til et nydelig bilde i fint lys. Artig dette. :))
Bjørn Åge O.

Takker for fine kommentarer Liv, Sondre og Berit. Sondre bruker en sigma 150 500mm objektiv og d300s Nikon. Der innstilliger er kun manuelt eksponering men bruker lysmåleren flittig får og se vor jeg i virkeligheten ligger i forhold til en hver situasjon som er en nødvendig hjelp lykke til,, håper du ble noe klokere?
Svein R J.

Nydelig bilde Bjørn :)

Mvh Svein
Solvår B.

Lekkert!
: ) Solvår
Dag Tore ..

På ny et dyktig fotoskudd i vakkert miljø! Men jeg mener at bilde er noe for mørkt i følge men storkjerm!Det er viktig for bildes kvalitet! Mye av bukkens ansikt er helt mørktlagt! Håper du gotar mitt svar!Du har levert mange blinkskudd av rådyr ,her på"dotten" i år! Bilder av topp kvalitet og god etterbehandlig! Men noen ganger må jeg dessverre være noe streng på mine tilbakemeldinger! Ha en fin fotodag! Dag T Silseth
Bernt Ø.

Dette er estetisk sett et nytt toppunkt for rådyrbildene dine. Nydelig lys, vakre farger og balansert komposisjon. Stien lager ei fin linje. Bra!

Mvh,
Bernt
Bjørn Åge O.

Takker så mye for deres flotte kommentarer Svein, Solvår, Dag og Bernt... Stein Erik Takk for svaret.

Dag Tore, Bildet er tatt for noen dager siden nærmere bestemt kl 13.39. der solen er i ne og på siden og litt imot. Så bildet er i det realistiske visning for betrakterne, er ikke mere og hente der jeg synes kritikken til bilde ble noe svak der en tydelig ser hode og dens øyne godt, selv med sidestålen i betraktning og jeg har lagt ut dette bilde ferdig som det er

Tåler kritikken Ja ingen problem,, Ha en fortsatt god søndagskveld på dere alle,, nå begynner snart finalen i FARMEN det blir gøy....

Roar K.

Jaggu har du fått'n i supersupert lys også.
Jeg tror jamen denne hadde gjort seg midtstilt også om du hadde kutta vekk det uskarpe til venstre.

Roar
Bjørn Åge O.

Takker for kommentaren Roar og innspill.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu