På plass før sola. Søndag morgen II
Langs med Vesterelva i Fredrikstad, tidlig om morningen, 24. november 2013. I fortsettelse av gårsdagens http://foto.no/i/654349 og http://foto.no/i/992598 og http://foto.no/i/655251
legger jeg nå ut dette bilde, som faktisk viset mitt ståsted i det første bilde, helt nede ved den røde murstens-gården med tårn i enden sto jeg med mitt stativ.
Bildet her er tatt på vei dit, i det jeg krysser gangbrua. Jeg måtte skynde meg dit ned fordi, som man ser på gavlveggen av den moderne, grå gården, så er sola allerede der og lyser opp det øverste etasjene, og lyset forandrer seg fort. Det hvite belegget på rekkverket nederst i bildet, er rimfrost.
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5100
  • Nikon AF-S Nikkor 16-85mm G ED VR
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_654399} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Roar K.

Se der har Fredrikstads lysmester vært ute på tur igjen.
Her dominerer lys og farger så til de grader at man kanskje overseer resten av det gode håndverket som har vært dette bildet til del.

Roar
Jan G.
+1
Søndagsstille, ingen biler, ingen mennesker, fred. Nydelige blåfarger i himmelen og i sjøen.
Mvh Jan
tom mamen b.
+1
den mongolske restauranten i 1 etasje i bygget helt til høyre har vært mye besøkt ("spis så mye du vil for kr. 150,00"), lenge siden jeg har vært der nå og vet ikke lenger om den er mongolsk lenger, men bygget tipper noe til høyre i toppen, du skriver ikke noe om effektive brennvidde (tipper vidvinklet!) - burde vært rettet opp slik at linjene i husveggen ble loddrette, jeg ville også ha beskåret rekkverket på gangbrua - eller tatt med mer av det - som det er nå har det ingen misjon synes jeg. når alt dette "negative" er sagt:
veldig bra, skikkelig timing av sola, meget bra fargegengivelse, speilbildet i elva er perfekt, skarpheten er veldig bra, - du bør ha vurdert å holde en utstilling av dine Fredrikstadbilder (er du innkjøpt av kommunen?), du lager mye veldig bra.
Svein R J.
+1
Nydelig stille vakkert og fredfullt

Mvh Svein
Solvår B.

Et superskarpt, detaljert bilde med flott lys. Liker dette.
Jeg ville fjernet rekkverket nede til høyre.
: ) Solvår
Avsluttet .
+1
Nydelig flott bilde Walter, nydelig flott lys jeg synes alt er flott i dette bildet.

Mvh Tormod
elin a.
+1
Et veldig flott bilde.
elin
Trygve B.
+1
Igjen et fint bilde fra deg. Lys og skarphet sitter så bra. Godt å se dette. Mvh Trygve
Walter S.
+1
Takker Roar, Jan, Tom, Svein Raymond, Solvår, Tormod, Elin og Trygve, for hyggelige kommentarer.

@ Tom: Det med å rette opp fasader føler jeg er "å gå overbord" med flisespikking når man presenterer et inntrykk av søndags-stillhet, eller en stemning som her, hvor det skjøre og myke morgenlyset er det som er det viktigste. Jeg retter opp hus-fasader hvis det er snakk om arkitektur, ikke ellers. Kall det gjerne latskap, men jeg tar ikke det så nøye...
:o)

Mvh,
Walter


Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu