Den gamle mannen og havet
Vet jo ikke hva han tenkte på da han stilte seg opp Paradisbukta, men jeg tror han lengtet etter noe. Syns lyset var fint og posituren likedan, så jeg måtte bare knipse. Fikk dessverre aldri snakket med ham.
Liker lyset og komposisjonen. Kanskje for vidt? Eller...
Utstyr
  • Canon 5D Mk. II
  • Canon EF 100mm f.1/2.8
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_654582} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
tom mamen b.

synd med den uskarpe bakgrunnen var min første tanke, etterpå ser jeg ar den uskarpe bakgrunnen kan ha en misjon (hadde nok likevel blendet noe ned fra f:2,8 - full blender har normalt ikke størst skarphet!), komposisjonen er helt ok - blikket ledes i retning utover (følger mannens) og man får på den måten "en historie" av bildet.
titelen på bildet forbinder jeg med en film fra '50 muligens '60-tallet hvor jeg ikke greier å huske navnet på manus/bokforfatteren eller skuespilleren, en film om en ensom fisker som gjør sitt livs fangst på havet, han fanger en kjempefisk - men mister hele den store fisken før han når havn, jeg så filmen og den gjorde stort inntrykk.
Øyvind L.

Hvor gammel må man være for å være gammel?
Laget selv et bilde med den tittelen du har og ser Tom også har sett filmen om han som holdt fisken i dagesvis,mitt er sammensatt fra Sardinia.
God ide å ta bilde her og om han ikke legtet etter noe ,så beundret han antagelig sjøen skyene og lyset,mulig dette er en ..gammel.. :) sjømann...
God ide og bra bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu