Palestina desember 2011
Fikk ikke fotografert så mye i 2013 pga sykdom og ser nå fram til lysere dager og turer i fjellet. Denne mørketida er da i så måte fin til å grave i arkivet og ta fram gamle minner. Før jul i 2011 var jeg i Palestina med base i Betlehem .Her er et gatefoto på veien fra Betlehem til Jerusalem.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger82
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_655253} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Walter S.

Godt at du har kommet deg igjen, Tor Inge!
Ditt bilde er faktisk 2 bilder i ett, som hver kan stå for seg selv. Meget spennende innover det trange smuget, og med god struktur og detaljer på steinene der.

Dette er nok så modig å fotografere slik du har gjort der, med lys sol her ute, og den mørke smuget innover.

Super dynamikk her og gode farger!

Ønsker deg et Godt Nytt År.

Mvh,
Walter
Avsluttet .

Jeg synes jeg drar kjennsel på dette gatehjørnet, men denne gangen i mer markerte farger.
Interessant todeling i flaten, en for kvinner og en for menn, beskriver godt den aktuelle rolledelingen i dette samfunnet.
Et bilde etter min smak.
Tor Inge O.

Takker for kommentarene Walter og Ketil. Mener t jeg la ut bildet i sort /hvitt etter at jeg kom hjem. Skal se om jeg finner det. Er nok en ganske sterk rollefordeling ja. For øvrig lever kristne og muslimer stort sett i fred og fordragelighet i Betlehem omringet av jødene som omringer denne historiske byen med sine nye bosettinger.
Øyvind L.

Det er garantert en plass jeg ikke kommer til,interessant å se,men føler litt uhygge med trange bakgater og mistenksomme blikk. Det ligger litt politikk i bildeplasseringen og det vil ikke jeg komme innpå,men det er ikke altid slik man tror?
Fortellende bilde.
Avsluttet .

Klovner, i sauset inn i religion er mitt inntrykk av denne konflikten. Dette er en del av kloden undertegnede ikke har som reisemål - skjønner ikke bæret hvorfor det er nødvendig å hate hverandre på denne måten?
Så til bildet: ser aggressive menn på høyre siden, og tildekkede muslimske kvinner på venstre siden...har vært for mye på den strengt muslimske østkysten av Malaysia til å sette pris på dette (om kvelden ser en bare menn).
Men for all del Tor Inge, det var et engasjerende bilde du serverte, og kanskje en bør være mer åpen?

SES
Avsluttet .

Skrivefeil: skal stå klovneri i første ordet:-)

SES
Roar K.

Ser ingen grunn til å gå inn I problematikken slik bildet kan innby til.
Tror jeg henger meg på herrene Walter og Øyvind her.

GODT NYTT ÅR

Roar
Olav Bjarte K.

Tankevekkende med sine lettfattelige hovedelementer (3)!

Jeg ønsker deg et riktig Godt År!

Vh.

Jostein S.

Hei
I dette forunderlige landet har jeg ikke vært
Fint å få bli med dit Tor Inge
Det der mange tanker en gjør seg om et slikt bilde!
Jostein
Tor Inge O.

Palestinakonflikten er selvfølgelig en sak med flere sider og som etter alle disse årene fortsatt ser helt fastlåst ut. Motstanden hos Palestinerne etter så mange år med Israelsk okkupasjon har ebbet noe ut. Ulovlige jødiske bosettinger der de omringer palestinerne fortsetter og de jødiske bosetterne kontrollerer vannforsyninger og veier. Jødene har lov til å bevepne seg og skremmer vekk palestnske bønder fra olivenmarkene.. Hører ikke så mye fra området lenger annet enn når det en sjelden gang fyres av en nyttårsrakett mot Isrel og Israelittene besvarer det med bombing og masakre.
Henning S. P.

Det var et veldig interessant bilde egentlig. Ble sittende å betrakte det en stund. Den todelingen, med kvinnene i den mørke bakgaten og mennene i de mer moderne lyse områdene er jo utrolig bra fanget.

Jeg var selv i området høsten 2011. Veldig fasinerende sted å reise. Vi var for det meste i jerusalem, men fikk muligheten til å reise litt på vestbredden også. Jeg håper jeg får reist tilbake, jeg skulle gjerne sett mer. Bilder fra min tur: http://henningspettersen.com/israel-and-palestine-2011/

Takk for et flott bilde!
Henning
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu