Årets siste solstråle nytes i nydelig pudder.
Bildet er planlagt i lang tid. Opp tidlig for å rekke den lille timen med sol det var på toppen. Bildet er tatt på Kvaløya, og du finner en annen versjon som plakat i Fri Flyt sin siste utgave. Skikjører: Torkel Karoliussen
Bildet inngår i albumet Skibilder -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-10-30 00:37:32
    Versjon #2
Utstyr
  • Mamya 7
  • 43 mm
  • Brennvidde43mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeKodak 100VS
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger1106
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_65792} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Ove S.

Dette er eit vanvittig bra skibilde. Fint lys. Skikjøraren er kanskje litt liten, så eit tettare utsnitt hadde kanskje vore endå betre. Likevel et fantastisk bilde.
Tom B.

Wow, ja, dette er flott. Det bør gjøre det bra i USA, de liker sånne ''veldig pene bilder''. Jeg så faktisk ikke skimannen før jeg leste kommentaren til Ove - mye på grunn av refleksene nede til høyre. De ville jeg faktisk fjernet. En vakker og teknisk vellykket klisje - det er ok...
TomB.
Avsluttet .

Neinei. Det er jo det som er stilig med dette bildet. At du må studere det litt for å finne skikjøreren. Det er liksom ikke han som er hovedmotivet, men det som er rundt. Han er bare inntrengeren. Knall bilde!

- Kevin
Hans Petter G.

Storslått natur fotografert i rett øyeblikk for å gi den varme fargen. Det er noe rart med digitaliseringen - himmelen på min skjerm er forstyrrende pixellert.
Jens-Morten Ø.

Takker! Bildet blir litt lite på skjerm for å få med alle detaljene. Skiløperen må man nesten lete etter, men i stort format, plakat/prosjektert så blir det mer tydelig. Ville ha med litt av horisonten i bakgrunnen og den flotte kammen til venstre.

jm
Stein Rune B.

Fantastisk
Inger Anne Maritsdotter V.

Så heldig du var som fikk oppleve dette utruleg vakre synet!;-)
mvh IAV
Avsluttet .

Kjempemessig!!
Helene E.

Mektig. Flott lys og farger.
Pixlete himmel.
Helene
Are T.

Et helt fantastisk bilde! Dette ligger det innsats bak! Gir litt cred til Torkel også, man skal være tålmodig for ikke å bare gasse avgårde under sånne flotte forhold, men VENTE på fotografen..

MvhA
Bjarne G.

Kjempefine farger på bildet! Skulle jeg sett på det som et skibilde ville jeg ventet til piloten var på vei ut av bildet for å fått med linjene hans ned den bratte fjellsiden....
Rune B.

Kan ikke annet enn å bøye meg i støvet og gratulere med plakaten i siste FF. Synes den versjonen er et lite hakk bedre ettersom du der har med litt mer av sporene fra kjøreren. Mektig bilde uansett!!!
Jens-Morten Ø.

Takker for mange godord. Til Are- Torkel ventet en hel dag, for han hadde vært oppe dagen før og sett at her må det kjøres, så vi var en liten ekspedisjon oppe og gjennomførte dette. Heldigvis varte godværet litt til.

Til Bjarte og Rune- Ja enig at en linje gjør det lettere å spotte hvor kjører befinner seg, og spes når fjellet blir stort. Dette bildet er tatt med mellomformat, mens jeg hadde kanonen på stativ med innstilt intervall. Så æ har vel 10 bilder av seansen. Når jeg synes dette er bra, så har det med den flotte urørte flata som vi alle drømmer om å kjøre.

jm

Kenneth J.

-Nyyydelig!! Særlig det at man nesten må lete etter mannen. Skulle gjerne vært på en av sidene av kamera! Dette er det jeg drømmer om som skikjører! -Og hobbyfotograf! Denne posteren må jeg ha!
Espen S.

Så dette bildet i avisa Nordlys her om dagen, det var jo litt tøft.

Dette var veldig konstruktiv kritikk.
Ragnar L.

Må vel nevnes at bildet kom på trykk i Powder Magazine's Photo Issue 2005. Sinnsykt stilig bilde Jens!
Torbjørn K.

Imponert!
Karl Andreas W.

rett og slett sinnsykt fett!!
liker det lilla-orange-neon aktige lyset, eller hva man skal kalle det.
oppdaget ikke skikjøreren med en gang jeg heller ;) men da jeg endelig gjorde det, hevet det seg fra å være et fantastisk bilde, til et unikt bilde.
you're the man!
-karl
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu