Nordlys i Telegrafbukta
En fantastisk kveld med nordlys i alle farger.
Bildet inngår i albumet Nordlysbilder -
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker10s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger1206
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_66092} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Morten M.

wow ... sinnsykt bra/tøft bilde! Lysene i byen(?) forstyrrer kanskje litt?

Mvh Morten
Are-Henrik S.

Synes lysene bare gir det hele en tøff ramme! Spesielt da du ser både nordlyset å gatelysene som speiler seg i vannflata.

Skulle vært litt mer nordlys på sørlandet asså...

Mvh

Are-H. Stefanussen
Frank K.

Joda!!!

Der har du pinadø fått fanget den spesielle rødfargen som viste seg denne dagen!! Dette gjør ditt bilde mer spesielt enn mange andre nordlysbilder presentert den siste tiden.. Du har også fått til en mer statisk stjernehimmel, men dette mener jeg du har oppnådd på bekostning av miljøet rundt.. Vet ikke annet råd enn at man kanskje må ty til klipp og lim for å oppnå begge deler.. dvs to eksponeringer hvor du i den siste får frem mer detaljer i det omkringliggende. Samtidig har du med den ''korte'' eksponeringen oppnådd å få et mer hissig nordlys i stedet for en flytende masse som man alt for ofte ser..

M.a.o: Nordlyset i seg selv er en tier, men en mer detaljert forgrunn hadde trukket opp helheten i mine øyne...
Avsluttet .

Meget flott!!! Nesten i samme klasse som dettebilde nr. 87422. Et litt annet landskap, men synes du har fanget inn noen utolige farger her.

Vh Svenn
Arild S.

Flott fanget.

Arild
Jóhann Á.

Hei Jens-Morten!
Kan ikke huske å ha se et nordlys bilde som ikke var sløret. Men det har du her!! Kjempeflott. Klart det går noe på bekostning av ''landet'', men her syns jeg ikke det gjør noe. Dette var helt topp!!!
Bjørn J.

Nydelig!! Flott komposisjon, og fargene i nordlyset kom veldig bra frem. Spesielt liker jeg at man kan skimte himmelen og skyer, det gir ofte de beste nordlysbildene.
Knut S.

Et nydelig bilde! Enig med Bjørn ang skyer. Jeg ergrer meg enda over at jeg skulle på nattevakt og sov denne ettermiddagen. Totalt utilgivelig!!! Håper for sjelefreden at det dukker opp flere anledninger..
MVH
Knut S :-)
Jens-Morten Ø.

Takker for flotte kommentarer!

Enig med Frank. Jeg skulle gjerne hatt fjellene litt lysere i forgrunn. Det lar seg nok gjøre for en som er flink på PS!

Det er godt vi kan vise søringan at de går glipp av fantastiske opplevelser der nede! Så det er bare å fløtte nordover! He, He...

jm
Svein H.

Er det bare meg, eller sees et halvt ansikt (venstre del), ca midt i bildet? Så nesten ut som om det kunne vært manipulert inn der, men er det ikke det, så er det jaggu skummelt, eller? :)
Kjempenydelig bilde. Herrlige farger. Elsker å se disse Nordlysbildene

Svein E.
Espen S.

Får prøve å ikke virke for smiskete, men dette bilder er sinnsykt fint. Den rødfargen var bare toppen av kaka. Jeg synes også jeg kan ane et ansikt i det gule feltet mellom det røde. Må kanskje prøve å ta noen nordlysbilder.
Daniel H.

Helt rått!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu