Kveldsol ute i fjorden
Bildet inngår i albumet Ullsfjorden -
Utstyr
  • Nikon AF 801s
  • 50 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger323
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_66331} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ioannis L.

Suverent bra landskapsbilde!
Jeg likte godt de graderte mørkere tonene i den nedre delen!
Men tror du burde legge ut en versjon til der du har fjernet litt støv(eller hvite prikker) fra bildet... ;)
Rune L.

Skulle gjerne gjort det. Men har desverre ikke dype nok kunnskaper til og fjerne det vha bildebehandling. Er nok redd at noe støy i bildet rett og slett skyldes at det er tatt gjennom glasset på et småfly som tilhører flyklubben. Var veldig mye turbulens på flyturen. Erfarte mao at fotografering fra småfly er en meget stor utfordring. Spesielt når vingene er under vinduene og man ønsker og fly ned for å ta oversiktsbilder av bakken. Da måtte nemlige flyet legges i kraftig sving for å få vingene vekk fra søkeren.

Skal man fotografere fra fly, bør man kanskje derfor tenke på hvorvidt man ønsker og fotografere nedover eller oppover og dernest forsøke og få bli med riktig flytype.

Helikopter tipper jeg må være det beste i.o.m at de kan fly mye saktere, evt stå i ro. Men da skal man antakelig ha en del flere kroner og bruke.

RL
Avsluttet .

Dette er et bilde med stort potensiale. Det synes desverre godt at det er tatt gjennom et flyvindu. Som en følge av dette kommer vel uskarpheten i hele bildeflaten. Mektig landskap var det ihvertfall.

VH Svenn
Inger-Lise S.

Hei! Flott landskap og flotte farger og lys i bildet ditt!
Desverre uklart,men ikke så rart da,når du har tatt det gjennon flyets vindu! Men uten det,intet bilde,vil jeg tro! :-) Vennlig hilsen Inger-Lise
Turid L.

Hvor er det tatt Rune??
Fine farger og bra til å være tatt gjennom vindu
Rune L.

Bildet er tatt over Ullfjorden, ifra innerste del av fjorden.
Rune L.

Takker for kommentarene!
Avsluttet .

Hei Rune.... Dette var kjempeflott.... Uskarpheten i bildet er allerede nevnt, men det er vel ikke stort å gjøre ved det at man sitter på et fly.....gå ut for å ta et bilde får en da ihvertfall ikke gjort....

Flott landskap, og flott fotografert

Hilsen Jim
Hans Olav S.

Nydelig landskap med fargerik himmel og herlig speiling.

Fint bilde.

MVH
Hans Olav
Johan G.

Litt mindre himmel og litt mer til høyre, så hadde ''romfølelsen'' vært bedre, samt kontrastene mindre, og det hadde passet bra, tror jeg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu