Kveld
Utstyr
  • Nikon CoolPix 4300
  • -
  • Brennvidde8mm
  • Blenderf/8
  • Lukker8s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger368
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_66867} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Astrid A.

waow, nydelig, drømmende og trolsk... kanskje?
David V.

Minner meg litt om Lofoten det der! Bildet i seg selv er greit nok, det rundt dominerer litt for mye, det blir for mye ''sort/mørkt'' synes jeg.. Men på en annen måte, fet den himmelen som som er over fjellene!

Spm: Bildet er litt uskarpt?

David
Espen G.

hei.. fimt bilde. stilig himmel og alle gatelysene som drar oss inn i bildet... men det er litt uskarpt... jeg har samme problemet med mine natt bilder, og jeg skjønner ikke hva jeg gjør galt.. jeg bruker stativ og fjernkontroll, men likevel blir det aldri helt bra... :-/
Rune L.

EG: Det er begrenset hvor mye lys et kompaktkamera slipper inn. Et kamera som CoolPix 4600 har en blender som bare går opp til f. 7.6. Verdier over dette simuleres bare. CoolPix 4300 lager svært kornete nattbilder, også litt takket være Nikons litt for harde jpg-kompresjon.

På dette bildet er det lagt på en effekter både for og glatte ut uungåelig korn og for å skape litt mer mystikk. Desverre ble det litt for uskarpt.

Kort sagt, nattbilder med kameraer som dette har sine store begrensninger.

Mhv
Rune
Inger-Lise S.

Aldri så lite uskarpot,la gå,men det er første gangjeg har sett en gate som kunne kalles vakker! Både den flotte blå himmelen,garlelysene,det grønne,og vannet:Alt gir den flotte stemningen du har fanget her!
Hilsen Inger-Lise
Avsluttet .

Kjempeskummelt!
Minner om bilder som hører med i eventyr. Særlig med krokete trær som nesten ''kommer og tar deg'', og de litt dystre og kalde omgivelsene.
Mangler i grunnen bare et skummelt troll midt i veien der :)
Stilig!


June
Hans Olav S.

Ganske stilig nattbilde, men ikke særlig skummelt synes jeg. Dumt at det blir litt kornete og uskarpt med kameraet ditt. Har du mulighet til å sette en høyere ISO verdi forresten? Kanskje ISO 400 hadde gitt litt mere tegning i de mørke partiene? Og har du ikke mulighet til å velge ukomprimert jpg da? På mitt kamera (HP PhotoSmart 215) får man ukomprimert JPG på den beste bildekvaliteten. Andre kameraer har også mulighet for å lagre i TIF format. Men du har ingen av delene?

MVH
Hans Olav
Frank K.

Her har du klart å velge den rette hvitballansen, slik at du ikke får de litt for varme fargene som har en tendens til å vise seg i mørke og kunstig lys. Hos meg viser himmelen seg veldig merkelig... Ikke korn, ikke jevnt, men et resultat av forsøk på å fjerne korn(?). Dette viser seg også i overgangen mellom fjellryggen og himmelen. Har du benyttet Clone tool? Et feil valg i så tilfelle, om målet var bare å fjerne korn.

I bildets nedre del viser materialet (tingene) seg som noe ''flytende''. Omgivelsenes kontrast er ''visket ut'' og senere skarpet opp vha USM(?). Det også som resultat av kornfjerning?

Komposisjonemessig har du løst oppgaven veldig bra. Her er jeg veldig enig i det som står skrevet over..
Bjørn H.

Bra linjer og fin kveldstemning i bildet ditt...

Deilig å følge bildet innover i landskapet ..

Bjørn ;¤
Tommy R.

Nydelig dette.
Ketil K.

Fint samspill i linjene mellom veien og åsryggene! En person i bevegelse bortover veien ville løftet bildet ytterligere.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu