Ny versjon av ''Pingvindammen i Akvariet i Bergen''
Som tittelen sier, ny versjon av forrige bilde. Har fjernet to pingviner som bare var delvis med, samt skyggene deres, pluss justert farger og kontrast. Dette siste er litt vanskelig for meg, da jeg er fargeblind, så tilbakemeldinger setter jeg pris på.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon F90x
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger325
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_66893} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Tarjei Ekenes K.

nydelig vann og vinkel

at alle svømmer lik vei er også pent.

fargen er blå og vakker

litt mye luft på venstre og lite på høyre side.

kanskje hatt mer luft på høyre
(ikke fjernet noe på venstre)

friskt innslag dette

:-D ! son tarjeiav !
Frode Smelror H.

Flott. Betre enn eg har håp om å ta. Sit og leikar litt med komposisjonen, trur det ville blitt bra om ein kutta i toppen og botnen, slik at fuglane danna ein ''L'' ?
Inger Anne Maritsdotter V.

Nesten samme bilde men i forbedret versjon!Bra!Men du vet vel at vi har lov å legge ut nye versjoner av samme bilde;på selve bildet? Godt motiv;liker akvariet i Bergen;)
Caroline M. S.

Det gjorde seg med mindre rødt enn du hadde på forrige bilde bilde nr. 88305. :-) Det er fremdeles noe rødt igjen i dette bildet. Det viser best på halene til pingvinene og oppe i venstre hjørne. Også er det en rød prikk på venstre finnen til den forrerste pingvinen helt til venstre (det er vel venstrefinnen for pingvinen, men altså den finnen som er lengst mot høyre i bildet).

Det må være en utfordring for en fargeblind å korrigere farger. Men alt er mulig. Stå på! :-) I sommer leste jeg om en helt blind fotograf (han hadde vært seende motefotograf og ble blind kunstfotograf - husker ikke hva han het).

Nå ser jeg at det ble litt tomt på venstre side og er enig i kommentaren til Tarjei. Eller kanskje det var finest med halve pingviner likevel?
Are S.

Hehe! Jeg setter som sagt pris på kommentarer mht fargebehandling (og annet), men den røde flekken på pingvinens vinge er nok vingemerkingen... Det er nemlig temmelig vanskelig å se forskjell på pingviner, og for å vite hvilken som har fått vitaminene sine og hvilken som ikke har det, må de merkes. :-) Vingemerkingen er en blank strips rundt vingen, med små gummihylser med diverse farger (gul, rød, svart, hvit).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu