Bunnlinjen
..fra arkivet
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-11-16 21:18:47
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2003-11-16 21:20:14
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon Coolpix E5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger349
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_67578} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Jostein M.

Symmetri på høyt nivå dette:-) Tror faktisk jeg ville kappet litt på venstre side for å få det enda mer symetrisk. Ellers bra bilde med fine toner.
Mvh
Jostein
Geir Helge S.

Med dette utgangspunktet ville jeg absolutt kappet av litt mer til venstre for å oppnå mer symmetri. Aller helst ville jeg sett motivet med mer luft til høyre. Ellers liker jeg bildet meget godt. Muligens litt mye softet...
Geir
Steinulf L.

Fin stilstudie
Caroline M. S.

Ai - flott bilde. På miniatyren trodde jeg det var et åpent blåskjell, men så er det altså en båt. Kunne sikkert vært fint med en skarp variant av dette bildet også, men jeg liker softingen. Synes den gjør sitt til at det blir litt vanskeligere å se hva det er bilde av, og det er spennende. :-) Ellers enig at det kunne vært litt mer vann/luft til høyre.
Arild S.

Takk for kommentarer, folkenz.

Ser at dere foreslår å midtstille mer, og tror at det vil fungere bra, men føler at skjevheten tilfører litt spenning sammen med det abstrakte i bildet. Har desverre ikke mer å gå på til høyre.

Bildet er softet, og jeg ser jeg at det har smittet over på ramma.

:) Arild
Bjørn H.

Veldig bra Arild .. Enig med Jostein her vedr.symetrien ..

Kunne gjerne tenkt meg avslutningen i vannet også kasnkje ???

Men et superfint bilde..

Kapp litt på venstre side..:)

BJørn :¤
Ioannis L.

Herlig!
Mulig det blir mer symetrisk med kutting på venstre side, men jeg tok meg friheten til å prøve selv, og kom personlig frem til konklusjonen at med litt kutting på høyre side istedet, får man et spennende resultat...
Men det er selfølgelig et imponerende vakkert bilde slik som det er nå også! ;)
Kristoffer R.

Veldig, veldig lekkert. Synes bildet blir mer spennende av at det ikke er helt symmetrisk på midten... Fargene og soft-effekten er utrolig fine.
Elisabeth W.

Bra! Hvis det var mitt bilde, ville jeg ha beskåret både fra høyre og fra bunnen, så jeg ikke fikk noe blått felt nede i hjørnet. Det er i hvert fall som førsteinntrykk min favorittversjon av dette motivet.

-- Elisabeth
Arild S.

Jeg kjøper den, Elisabeth.
Takk til Ioannis & Kristoffer også.

:) Arild
Tom A. T.

Flott og severdig bilde som overrasker i forhold til hva thumb'en viser. Tror nok allikevel jeg er tilbøyelig til å være enig med dem som vil ha dette helt symetrisk. Etter min mening ville det fungert enda bedre.
mvh Tom T
Toini B.

Tøft. Hadde gjerne sett litt mer luft på høyresiden. Nydelige toner:)
Reidun G.

Flott laget på din spesielle måte.
Reidun
Nils B.

Veldig bra. Alle tre fenger på hver sin måte. Om jeg skulle plukket vinneren holder jeg på nr 2. Fungerer i massevis Arild.
mvh Nils
Tom E. F.

Falt for #2 som også viser båtens ''drektighet.''
Fin symmetri også!
mvh Tom
Frank W. G.

Et bilde i typisk din stil, bra! Liker svært godt formen i bildeflaten, men lurer på om jeg ville hatt med litt mer på høyresiden, men er jaggu ikke sikker.
Men alt i alt så likte jeg det godt.

Frank
Hans Olav S.

Fine former og farger her. Men for symmetrien sin skyld bør man vel ha mere luft på høyre side også. Synes versjon #1 var best med den fine blå bakgrunnen, men versjon #2 var mere symmetrisk.

MVH
Hans Olav
Stig S.

Pent, og fint arbeid med former og farger. Den lille forskyvningen kler bildet, absolutt symmetri er ikke det viktigste her.

--stig--
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu