Trine in the morning
Tatt med sollyset gjennom persiennene i vinduet.
Bildet inngår i albumet Trine - Min gode venn Trine!
Utstyr
  • Minolta dynax 500si
  • 35mm 4,5
  • Blender-
  • FilmtypeFuji
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger5212
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_68154} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Pål N.

Det forrige var mye bedre. Her blir det for kunstig posering, et litt for usikkert blikk, og for mye utbrent vegg. Mener jeg da.
Janne Cesilie J.

tror dette kan bli bedre i shhv!!!!!!!!!
Mvh Janne
Lars L.

Jeg har problemer med denne blandingen av lyssetting. Mørkt og lys bakgrunn, striper fra persienner over kroppen o.s.v. Jeg liker vel heller ikke posituren så godt, og sort/hvit varianter bør nok prøves ut.
Avsluttet .

Jag tycker inte om såna här bilder, men min sambo Roland säger att den är bra. Han gillar både ljuset och motivet säger han. Han var medlem här förut.
Tommy R.

Unaturlig posering.
Ole-Morten V.

Hei og takk for kommentarer!

Prøvde med s/h, men la ikke ut ny versjon, da jeg synes det ikke fungerte særlig bra. Men jeg er heller ingen kløpper på s/h redigering.

Jeg synes ikke poseringen er videre unaturlig, og jeg spør meg selv om et blikk, eller et uttrykk noen gang kan være feil -> jfr ''..litt for usikkert blikk..''

Problemet her i mine øyne først og fremst lyset og forholdet mellom de ulike lysflatene. Dette kunne helt sikkert vært bedre løst. Imidlertid liker jeg utbrentheten svært godt, ikke minst fordi den bidrar til å framheve en viss dualisme - Den lyse og mørke flaten bak, kontra modellen og skyggen hennes. Her smelter de elementene litt sammen.

Nå skal det riktignok sies at de tankebanene var ikke fremst i hjernebarken da bildene ble tatt, men jeg likte komposisjonen da, og jeg liker komposisjonen nå.

Rent visuelt, gjør fargene og kontrastene seg svært godt på veggen.
Ken L.

Jeg synes persiennene er med på å skape litt liv i bildet. Skyggen på veggen er etter min mening i hardeste laget.
Blikket på modellen er litt drømmende og fraværende. det er passer for så vidt, men jeg synes det ødelegger en del at hun holder seg så dekkende foran brystene. Det ville sett mye mer naturlig ut om hun hadde armene på et annet vis. Gjerne ned langs hoftene, eller over hodet på et vis.
Synes ideène dine er bra!

Mvh Ken
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu