Fra vår til høst og mot en ny vår ...
I mellomtiden er vinteren en herlig årstid også - og i dag kom den til Romerike.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-11-23 19:53:56
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus Camedia C-730
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger188
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_68426} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Wigdis W.

Kjempegod ide, men litt rotete sammensatt. blomsterbildene er nydelige, hvis du er flink i PS, kan du sikkert få til litt mykere overganger..bra gjort uansett :-)
Inger-Lise S.

Hei Sidsel! Fine bilder hver for seg! Enig med Wigdis i at det ble litt rotete..Men du har gjort en bra jobb.Vinteren kom hit også idag, men jeg er redd den flyr sin veg like fort med snøen i hvertfall..
Hilsen Inger-Lise
Caroline M. S.

Også jeg synes det var en god ide, men resultatet gir et rotete inntrykk. Det tror jeg delvis skyldes bakgrunnen - at den er for tydelig/skarp og har for mange detaljer (for eksempel synes jeg det ble lite bra der skogen viser). Kanskje det kunne gjort seg om småbildene hadde en ramme (gjerne bruke noe av bakgrunnsbildet, for eksempel en del av jordet, som ramme - lage et bilde som er litt større enn småbildet og ha det liggende bak slik at det ser ut som ramme - kanskje en tanke mørkere enn selve bakgrunnen).

Eller kanskje du kunne skjære vekk bakgrunnen på småbildene slik at bare selve blomsten (og evt stilk/blader) er med og legge de på en ''renere'' snøbakgrunn?

Ellers liker jeg best den blå blomsten (har ikke peil på blomster - bare så vidt jeg vet at roser er roser) - fin farge og fin frostkant.
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Sidsel.
Liker ideen din,skjønner hvor du vil hen,gode sommerminner mens man traver innover marka på ski;kanskje?.....
Går utifra at dette er ditt spede forsøk med en collage;
Gratulerer i såfall!
Men må nok si meg enig med at presentasjonen ble noe kaotisk; fine bilder hver for seg, gode detaljer,prøv igjenn du!
GODT forsøk!
mvh Inger Anne
Nils L.

Fine blomster og fin bakgrunn.... men det harmonerer litt dårlig slik det er satt sammen.
Mvh Nils :-)
Avsluttet .

Sammensettingen er nevnt. Synes det var bra du fikk veien så godt frem her. Kunne jeg foreslå å lage de små bildene enda mindre?! Bra jobba !!!!

Vh Svenn
Sidsel A.

Hei alle sammen, og tusen takk for mange konstruktive forslag. Ja, Inger Anne, du har rett, det er mitt første spede forsøk på en montasje, og jeg lagde den vel først og fremst for å lære meg teknikken.

Har ryddet litt opp i symmetrien og softet litt i kantene. Tror ikke jeg kommer til å jobbe mye mer med akkurat denne collagen, men takker for alle gode råd for fremtidige forsøk.

Det er bare så utrolig hyggelig å få reaksjoner - ros er selvfølgelig bra, men at folk tar seg tid til å ''se'' og komme med råd og veiledning, setter jeg kjempepris på.
mvh Sidsel

Bjørn H.

Hei ... Bra forsøk og mange fine bilder....

Gøy at du jobber med dette, fortsett men det ..

Fremstår nok litt rotete...men har tru på mange av disse som enkeltbilder ...

fine blomsermotiver ..

Bjørn ;¤
Fred S.

Ikke bare har du en rekke utsøkte og skarpe blomsterbilder her, bakgrunnsbildet ser også lovende ut. Så hvorfor denne litt hjelpeløse montasjen ? Dropp den med god samviitighet du, det er ikke ''in'' med montasjer, det bare virker slik her på dotten akkurat nå. Bildene dine er mer enn gode nok til å klare seg på egen hånd, hver for seg.
vh fred
Sidsel A.

Hei Fred,
Veldig hyggelig at du liker bildene mine hver for seg, det er i grunnen viktigst for meg også, men det er jo moro å prøve litt da. Bakgrunnsbildet var fra en dag verden faktisk viste seg i tilnærmet sort/hvitt. mvh Sidsel
Marianne M.

Hei Sidsel
Vakre blomsterbilder hver for seg. Liker også ideèn din,men kanskje det ble for stor kontrast mellom de fine og fargerike blomstene,og vinterbakgrunnen...?
Blomsterbildene dine får meg virkelig til å lengte etter vår og sommer igjen....
Mvh Marianne
Paal Henrik E.

Flotte blomsterbilder, som står som en god kontrast mot bakgrunnen. Ville foretrukket symetrien i versjon 2 uten softingen dersom jeg skulle valgt. Ellers lurer jeg fryktelig på hvorfor det ikke er sommer hele tiden.
Mvh. Paal
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu