Gunnar Sønsteby
Krigshelt Gunnar Sønsteby er fortsatt en aktiv mann som reiser verden rundt og holder foredrag. Her viser han frem boken sin til Ellen Vollebæk under en mottakelse i Washington.
Bildet inngår i albumet Ambassadeliv - Bilder fra livet i og rundt ambassaden i Washington, DC
Utstyr
  • Canon Powershot G2
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger257
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_68549} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Siri Elisabeth J.

Hei.

Ser ut som om du reiser mye rundt. Heldig grisen.....
Her ville jeg nok, hvis det var mulig da, forandret standpunkt under oppstak. Savner mer av ansiktet til fru Vollebæk, samt at den lille vifta som er over hodet til Sønsteby irriterer litt. Litt dumt er det kanskje også at flaggene er kuttet. De er med på å fortelle at dette bildet kan være tatt i USA eller at boken kanskje har noe med Norge eller USA å gjøre? Derfor hadde det vært fint om de endten var litt mer sentrale i bildet eller kanskje ikke hatt de med i det hele tatt, hvis de ikke har noe å fortelle. Men det er nå min mening da...
Uff, dette ble da mye på en gang....Sorry...
Ser frem til flere bilder fra den store verden fra deg:-)

Hilsen fra Siri :-)
Bjørn H.

Hei Kristoffer ...

Greit dokumentar bilde dette .. men er enig i mye av det Siri sier ..

For det første ville jeg fotografert fra en litt annen vinkel, for å gjengi begge ansiktene bedre....

- vifta over hodet forstyrrer

- bøkene er litt overeksponert

- flaggene er kuttet


Det er ofte litt trening å ta gode bilder ute på steder, du selv ikke kan påvirke settingen ...

Men igjen, jobb med hovedbudskapet, og som regel, jo tettere jo bedre,...hvis ikke omgivelsen forsterker innholdet på en bra måte da..

Ikke lett å forklare dette på noen setninger her inne på dotten, men trening gjør mester..

Har i endel år jobbet som pressefotograf i Oslo, og da måtte man ofte finne kule løsninger og bakgrunner, som ''funker'' på kort tid.... ... :¤ .... Desken skal ha sitt vet du... hehehe ...

I bildet ditt, er det to personer og ei bok som står sentralt, og derfor savner jeg mer kontakt !!!!!!!!!
Flagget er også viktig ......

Hva er det neste Kristoffer ??? Hjemme hos Bush ?????

Bjørn ;¤



Kristoffer R.

Bjørn og Siri: Tusen takk for gode, gjennomtenkte kommentarer. Enig i mye av det dere skriver, selv om jeg nok liker bildet littegranne bedre enn dere! :-) Ser at jeg kanskje prøvde å inkludere litt for mange elementer på bildet - jeg måtte ned i knestående for å komme meg langt nok under bordet for å få denne vinkelen... Eksperimenterte også litt med blits og lang lukkertid for å få frem det lange livet i Sønstebys ansikt.

Bilde fra heimen til Bush kan jeg ikke love, men det er jo slett ikke umulig at jeg klarer å finne fram noe fra kontoret hans...
Caroline M. S.

Det er mye jeg liker i dette bildet. Bra uttrykk på Gunnar Sønsteby - det at han ser Ellen Vollebæk så rett og oppmerksomt i øynene. ''Skrånende'' tak og tiltet søyle liker jeg også godt - gjør bakgrunnen spennende. At Ellen Vollebæks ansikt ikke er tydeligere synes jeg er bra. Bra for henne. :-) Jeg ville vært ulykkelig om det var jeg som stod slik på siden i et bilde og fikk så bred bak/ble så dryg over magen. Dessuten er det noe med at her slipper Gunnar Sønsteby å dele oppmerksomheten med andre - Ellen Vollebæk blir uvesentlig (hvem som helst kunne stått der med Gunnar Sønsteby).

Det er ikke lett å se at Gunnar Sønsteby viser fram boken sin. Det ser mer ut som Ellen Vollebæk viser ham en bok. Noe med at det er hun som holder boken og det ser ut som han står klar for å ta imot den fra henne.

Hvis dette skal være et presse-/dokumentarbilde og kun ett bilde skal brukes til saken, så tror jeg at bildet ikke forteller nok historie. Veldig mange pressebilder gjør vel ikke det, men må ha følge av billedtekst for å bli meningsfulle. Det er bare de aller beste fotoene som står på egne bein.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu