Så stilla, ingenting är kvar - av det som varit
jeg liker den tette beskärningen som ger bilden en viss trygghetsfølelse.
Utstyr
  • canon d60
  • 35-70 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger535
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_68933} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .


Hm... styggpent bilde. Men det er noe som skurrer. Fargene på steinene rundt? Eller det de blå hovene på de orangebrune på bena?

Rolig, veldig trygt utsnitt ja.

Bra jobbet!

-Alicia.
Avsluttet .

Det groteske kan også være vakkert noe du viser her.
Døden er også en del av livet som kanskje også burde fotodokumenteres mere en den gjør.
Leif Håvard H.

Hei Jenny har sett på bildene dine. Det var mange fine. Siste bildet er noe uvanlig men likevel vanlig. Snittet sitter som det skal. Takk for kommentaren til nordlysbildet. Det ble tatt kl. 0045 på tirsdag. Det var nesten uvanlig stilt, bare en svak vind samt et flagrende nordlys. Ha ei god helg! Mvh.Leif H Halland.
Inger-Lise S.

Hei! Jeg har sett på bildet ditt en stund og tenkt.....Jo,døden er like naturlig som livet,naturlig nok.Like naturlig som at mange blir skremt og utrygge ved tanken på døden..Jeg vil ikke påstå at jeg syns bildet ditt er vakkert..Men det er realistisk og får nok mange til å tenke..Jeg føler ikke noe negativt,men nettopp det at det er tankevekkende,gjør det til et godt bilde..
Jeg stusser når du sier at den tette beskjæringen skaper trygghet..Men etter å ha grublet litt,kan jeg forstå hva du mener.Og jeg tror at man muligens burde vise flere slike bilder,nettopp for å ''naturliggjøre'' døden..Men VIL vi noen sinne føle den naturlig? Jeg vet ikke...Bildet ditt er vanskelig å kommentere..Og det tror jeg du forstår! :-)
Hilsen Inger-Lise
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Jenny:)
Et objektivt bra gjennomført bilde,men et makabert syn,i mine øyner,dessverre,men god dokumentasjon.
vh Inger Anne
Rune Edvin H.

Overbevisende rolig skildring.
Bra.
Rune
Avsluttet .

Likte godt det tette utsnittet. Fine farger i et motiv som virkelig viser naturens gang.
Avsluttet .

Likte den dokumentariske beskrivningen av dette bildet. Men har ingen følelese av at dette er noe rolig. Et greit bilde !!!

Vh Svenn
Hans Olav S.

Makabert men også vakkert på en bisarr måte.

MVH
Hans Olav
Hilde J.

Oftest, når jeg ser på bilder med døden som tema, er det manipulerte/konstruerte bilder som på en symbolsk måte illustrerer døden. Her er livets forgjengelighet avbildet i all sin makabre prakt. Et spesielt bilde og et viktig bilde synes jeg. Flott komponert. Jeg har sans for det tette utsnittet.

Det er ikke noe vakkert dette bilde formidler, døden er grusom, endelig og stygg. Og det er det dette bildet sier meg. Dette bli en veldig subjektiv opplevelse.

Meget bra er det uansett.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu