ZAG i lufta
Tok et eneste actionbilde sist helg, og det var dette.. Tatt av Magnus på sine ZAG freeride Gold under Partyheisen i Hemsedal
Bildet inngår i albumet Snowboard, ski og snø -
Fotograf
Utstyr
  • Canon Powershot S45
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetVanskelige forhold m snø i lufta og begynnende skumring. Var usikker på om jeg ville legge ut dette, er det FOR dårlig for FOTO.no?
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger586
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_69531} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Amund Blix A.

Motivet i seg selv er tøft nok, ingen tvil om det , men bildet lider av div:

Snø på linsa.
Gjenskinn fra sola i venstre del av bildet,
Uskarpt
Mye støy i bildet....
Fotograf Carl-Åge H.

Enig med ABA her. Egentlig et veldig bra motiv, men blir noen faktorer som spiller inn og ødelegger litt. Tipper egentlig at det er brukt blitz, ikke sol... Fortsett, så blir dette bra.

Mvh Carl-Åge
Are T.

Det stemmer, det er ikke sol, men dårlig innebygget blitz på S-45. Kritikken tas hjertelig imot, og om noen har tips til å ta actionbilder i dårlig lys og med mye bevegelse som her, give it to me!

Mvh A
Bård S.

Er snøen kommet til Hemsedal allerede?!?

Bare regn i Trøndelag!
Are T.

He He.. Hva ser det ut som? Det var mye snø forrige helg, akkurat nå er det mildt, men sålen som har kommet er ganske så bra. Med et nytt snøfall nå blir det bra.

Stikker oppover igjen denne helgen og håper å kunne få litt bedre fart i action bildene da.

MvhA
Ivar H.

Bra action i biletet, men eg er ikkje heilt sikker på posituren til fyren. Det ser litt ut som nokon har skubba han utfor, og at han ikkje heilt har kontrollen. Trur kanskje eg ville tatt biletet meir frå sida, men det er jo litt viktig å få med ZAG-merket då (kor har du fått fatt i dei skia? Og for kor mange kroner? Skulle gjerne hatt dei sjølv!). Blitsen funkar bra. Om han er flink og gjer som du seier kan du kanskje få han til å senka armane litt også? Ser litt anstrengt ut.

Godt å sjå at det er skiføre i landet att.
Marius D.

IH: armene kan du rett og slett ikke gjøre noe med når du er i luften. det kalles balanse. (en kan jo få bedre stil på kjøringen din. men det er rett og slett ikke verd energien å bry seg om,som kritiker). så er ikke helt enig med den, sel om det ikke er til fotografen.

ellers er alt av kritikk sagt.

en ting jeg syntes er bra her, er at kjøreren faller ''inn i bildet'', dette skaper fart. bra!

mvh:
Marius Dahl
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu