Ambassade i julestemning
Bildet inngår i albumet Ambassadeliv - Bilder fra livet i og rundt ambassaden i Washington, DC
Utstyr
  • Canon Powershot G2
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger262
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_69679} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Inger Anne Maritsdotter V.

Ein staselig bygning i idylliske omgivelser:)
Kristine G.

Jeg likte himmelen her, og blikket mitt dras mot det norske flagget med en gang :-) Fikk skikkelig julestemning av dette bildet ( null snø i Stavanger, men det er da sol i dag iallefall ) ! Bildet var så flott at det både kunne ha hengt på veggen i ambassaden og det kunne faktisk også vært brukt som julekortmotiv :-)
Caroline M. S.

Godt bilde i sin sjanger. Hele bygg er vel ofte ikke spesielt spennende, men slike bilder har jo også sin funksjon. Her synes jeg du har fått mye ut av motivet. Spenstig himmel, fin farge på snøen, flagget og forskjellen på steinene i fasaden kommer godt fram. Trærene rundt virker litt mørke/lite grønne.
Bjørn H.

Hei Kristoffer ..

Bedre sent en aaaaldrig vel !!!

Et enkelt og rolig bildet av bygningen ..

Bra komp, behagelige farger, flagget gjør seg, og himmelen har en svak og fin struktur....

Fin dette ..

God helg

Bjørn ;¤
Kristoffer R.

Takk for kommentarer. Kristine - det var hyggelig sagt! Det har seg faktisk slik at dette ble ambassadens julekort i år, også, så det var nok noen som var enige med deg! :-)

Bildet er forresten fra februar, men det behøver jo ingen som får julekortet å vite!

God helg alle sammen.
Siri Elisabeth J.

Hei!

Teknisk er bildet topp, komposisjonen er fin. Jeg humret litt når jeg så på bildet. Det er så beskrivende, for meg da.. '' Vi feirer så godt vi kan, flagget gjør nok susen'' . Prøver å beskrive en morsom tanke inni hodet mitt skjønner du, får det ikke helt til Kristoffer. .....Bildet beskriver for meg en litt sånn halvhjerta forsøk på å være litt norsk i et land hvor......Stopper der. Det er sent, jeg må legge meg....

Nattaaaaa fra Siri
Kristoffer R.

Hei Siri,

Takk for nattlig kommentar. Jeg kan love deg at vi føler oss norske her på verket, spesielt i førjulstiden! Vi hadde akkurat julebord med ribbe, pinnekjøtt, gravlaks og akevitt. Det er vel slik at man sjelden er så norsk som når man er utenlands...

:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu