Noe for IKEA? II
Finalist til kontorveggpryden beskrevet i bilde nr. 92304. Tror nok jeg foretrekker den forrige, men det er andre her på huset som mente denne her burde ha vunnet...
Bildet inngår i albumet Ambassadeliv - Bilder fra livet i og rundt ambassaden i Washington, DC
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Canon EF 50mm f/1.8 II
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger311
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_70246} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Bjørn H.

Hei Kristoffer ..

Liker det her også, men tror ditt forrige var renere og et enklere bilde å betrakte...

Syns ganske enkelt at det hadde holdt med de to til høyre her ..

Hadde nok ikke tatt med den svake skyggeblomst effekten din øverst på venstre side..

Den forstyrrer ... syns jeg ...

Fargene er kule....

Bjørn ;¤
Eirik D.

Flotte farger, liker dette bedre enn det forrige...
Den oppe til venstre må gjerne være med, men synes kanskje at stilken burde gå helt ned + en liten vridning av bladet slik at det ikke blir helt likt det i midten...Alternativt et tredje blad...
Hilde J.

Fine farger, gult er en veldig ''riktig'' farge i bruken som er tiltenkt bildet. En tredeling er også noe øyet er fortrolig med, men jeg ville latt stilken på det tredje (første) bladet gå helt ned. Du har valgt å legge bladet litt transparent, og jeg synes det fungerer fint. Et alternativ kunne kanskje ha vært å gjøre det mindre. Men det kan godt hende at det er best slik det er. Men med lengre stilk.
Uansett et forfriskende bilde.

Caroline M. S.

Jeg liker dette bildet bedre enn det første. Det forrige var enkelt, med glade farger og kanskje naivistisk, mens dette er mer sofistikert.

Fine farger, bra utklipp av blomstene og den lengst til venstre kan se ut som en skygge. Bildet ville ikke vært like bra uten den. Jeg er enig i at det muligens hadde vært finere om stilken var lengre, men synes ikke blomsten burde være mindre eller en annen (da hadde den jo ikke lenger vært skygge). God plassering av blomstene også og fargene er kjempefine (inkl bakgrunn og ramme).
Kristine G.

Nok et stilig bilde, vet ikke om jeg er helt enig med de som sier at stilken bør gå helt ned... du har brutt mønsteret ved å legge den transparente blomsten oppå ramma, og stilken som ikke går helt ned er med på å forsterke dette brutte mønsteret. Mulig jeg ville ha laget enden på stilken litt mer diffus slik at det ser ut som om den forsvinner inn i det gule i stedet for nå som den har en skarp kant nederst.
Inger Anne Maritsdotter V.

Du skaper noen herlige fargeklatter Kristoffer.
Enda en kreativ fargerik kreasjon fra deg.
bra jobba!:-)
Vh Inger Anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu