Et bitt i det sure eple
Utstyr
  • Canon EOS300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger226
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_7125} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Ja. Det er ein satans plass me bur på. Med medmenneske, om dei kan kallast det, som nokre av surpompane her på fotoNO, er me eigentleg heldige som framleis orkar å leva.

Surpompane er representerte av begge kjønn, og dei elskar å lamentera sine sorger til almennheita.

Oss kreative sjelar blir jo utsatt for heksejakt utanom sesongen!

Helsing,
Erik
Mats N.

Börre, önsker du bare God Jul till deg sjöl, eller kan en annen också få en bit...?
-
EJ : Inte är det nogen heksejakt, nei nei.Bare litt retur-spök skjönner du vel, från alle de som egentlig synes dere driver den beste billed-humoren på hele nettet...
Jeg har sökt på ALLE netsteder i hele verlda,(det tog meg måneder av tjensteledigheta från jobben min, bare en sån sak...) och aldri har jeg funnet noget så utrulig velgjennemfört og så totalt ''Un-Harry'' som det du og feks Börre driver med.
En fullstendigt slutgiltig versjon av den ekstrem-kul fotografiske ironie-sjangeren!!!
Men husk at det er ofte når noenting befinner seg på den absolute topp, som det pleger å ramle sammen.Tenk på det, så ikkje fallet blir for hardt.
Sjöl har jeg ikkje ennu nåt i naerheta av toppen, så ingen fare föreligger för nå´t fall, men jeg vil nog ikkje vete når det blir min tur, håper bare det tar sin gode tid...og at nogre foto-venner må ha utbredet brann-seglet, da må jeg klare fallet...
Muligens kan jeg og dele med meg att jeg innerst-innerst inne har litt av det du kaller ''sur-pompe'' i meg, håper det kan tillgis? Du kanskje syns det blir shisofrent (hur staves det ordet på norsk?) men jag kan av den orsak og ha forståelse for alle dem,
som ikkje helt kan se visse av seneste tidas inlegg/bidrager hit til siden som uttryck for humor, bare som missriktede forsök til ''röring i gryta'', og tar deres kommentarer og bilder som litt missegnede til sit formål...?
Vet ikkje om jeg ter feil der, men har en liten fölelse av at det KAN vare på slikt vis...og som nemnt finnes det en tagg slika tanker innnen min hjerne, som jeg trassler med.Tillgi meg, EJ.Tillgi og min dårlige versjon av sproget ditt, må slute innen jag glemt min svensk.Å hilse dine ironi-venner...
Avsluttet .

Schizofren.

Du er tilgjeven.

Erik
Aleksander J.

Dette var dårlige saker. Du kunne lagt mer flid i arbeidet da du klippet og limte sammen dette. Teksten er forøvrig malplassert. Du burde latt teksten fulgt formen på eplet.
Børre A.

MN: Her beklager jeg veldig. Dette god jul eplet var laget ekstra stort slik at alle skulle fått sin bit.
Tror en kommafeil må ha satt kjepper i jula for meg her.

Jeg presiserer derfor:
GOD JUL OG GODT NYTTÅR TIL DERE ALLE!

AJ: Takk for kritikken, men teksten hang ikke fast på eplet da jeg kjøpte det.

Aleksander J.

Okei, visste ikke det. Ikke så verst allikevel da.
Lars-Anders M.

Litt for usmklig farve for meg. Men om du selv liker den så ok.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu