Kiragbolten
Jeg så noen etterlyse et utradisjonelt bilde fra Kiragbolten, så jeg fikk lyst til å vise en gammel serie jeg hadde liggende.

Det vi ser er undertegnede som skal leke tøff, og en kompis som ikke er så imponert.

'Alle' som har vært på Kirag vet nemlig at det ser mye værre ut enn det er.

Fototeknisk ikke så mye å skryte av, men litt morsom serie.
Utstyr
  • T70
  • -
  • Brennvidde35mm
  • Blender-
  • Nei
  • Annet
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger219
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_72948} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Hans D.

Kjergagbolten er det rette navnet. Ganske så utradisjonelt når en tenker på at det er 900m ned til fjorden.
Thomas S. N.

Stilig serie, ser ut som du prøver å presse bolten litt mer ned :-) Det er enkelt å komme ut på bolten, men det skal allikevel litt gøts til for å hoppe opp på den måten du gjør.
Har vært der, og hadde også venner med som ikke syntes det var gøy når jeg prøvde meg på noen sprell. Var fristet til å prøve å stå på hendene, men ingen ville hjelpe meg å komme opp i balanse :-( Kan ikke si om jeg hadde turt det selv om jeg hadde fått hjelp.
Til slutt, en siste koreksjon : KJERAGBOLTEN
Atle P.

Kirag står det faktisk på et eller annet kart jeg har. Kanskje gammel skrivemåte? Kanskje feil på kartet?

Om det er skummelt eller ikke å stå på steinen avhenger ganske mye av om man har høydeskrekk eller ikke. Det er en stor flat stein. Og det å hoppe rett opp og ned på samme sted er normalt ikke en utfordring. Det er sjelden man plutselig, og uforutsett, faller sidelengs.

Stå på henda der hadde jeg ikke turt, men det er fordi opp-ned så har jeg ikke fullt så god balanse :-)

Det er ikke så mange måter å ta bilder av Kjeragbolten. Det er stort sett ett sted å stå. Men bildet burde vært tatt fra en litt annen vinkel. Slik det er nå så ser man stien som før ut på steinen. Ved å gå litt lengre til venstre så kan man gjemme denne bak bolten, og det ser med et mye mer skummelt ut.

Om jeg husker rett så er det heller ikke mulig å få så veldig mye luft under bolten fordi bakken går skrått nedover og bortover. Men litt mer enn på denne serien skulle kunne gå an.

Når det gjelder vågale kunststykker, så kan jeg nevne at da jeg var på preikestolen sp var det to veninner der som også tok bilder. Hun ene satt og dingla med beina, veninna sto lenger bort på kanten, lente seg til siden utover avgrunnen og fotograferte veninna.
Karl Anders S.

stilig bilde. at han tørr. jeg ville kanskje likt et skille mellom bildene.
hilsen karl
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu