Gudshus ved vestlandsfjord
Utstyr
  • 10D
  • 70-200
  • Blenderf/5.6
  • Lukker20s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger348
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_73290} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Nils L.

Meget pent og fredfullt. Bra komposisjon. Savner kanskje at himmelen vises.
Mvh Nils :-)
****
Inger Anne Maritsdotter V.

Et flott stemningsfullt motiv med god komposisjon og flott lys.
Roald W.

Er enig med nils om himmelen ,men eller syns jeg det var kjempe bra!! RW :)
Inger-Lise S.

Stemningsfullt og vakkert bilde. Likevel så innholdsrikt:Mektige fjell,ei lita øy,fjorden,kirken og folk hjemme på andre sida av fjorden:) Flott!
Hilsen Inger-Lise
Rune L.

Den lyse kirka trer fint frem mot de mørke enorme fjellene. Det store fjellene, guds enorme skaperverk, mot det bittelille gud hus. Lyset fanget i mørket. Kan se ut som en dobbelbetydning her. Bra plassering av elementene og bra ustnitt.

RL
Avsluttet .

Veeeeldig bra synes jeg. Savner i grunne ikke himmelen......det er vel slik det er med fjorder omringet av høye fjell.

Vh Svenn
Tormod I.

Heisan, og takk for at dere tok dere tid til bildet :)
Jeg hadde et bilde hvor himmelen var med også, men det var et par haker ved det:
For det første er bildet tatt før det ble bekmørkt på himmelen, så når jeg eksponerte riktig i forhold til kirka (og til en viss grad fjorden og fjellet) - ble himmelen alt for lys (overeksponert) til at den hadde tatt seg ut på bildet. Ikke helt utbrent, men det så ikke bra ut.

Dessuten for å fått med himmelen måtte bildet vært noen cm høyere (høyt fjell:) , noe som hadde ført til at bildet også måtte vært bredere for å beholde nogenlunde proposjoner. Dermed hadde flere uønskede element i forgrunnen blitt synlige, som f.eks en overopplyst bensinstasjon..

:T
Tore U.

Fint bilde med fin stemning. Liker det ekstreme utsnittet. Ville personlig ha hatt det uten lysene i fjellet, men greit nok, jeg liker ikke å manipulere med virkeligheten for mye. Ville brukt litt tid i PS for å få frem det som er av lyse partiene i fjellet noe mere.

mvh
Tore
Ole Martin T.

Jeg synes bildet er en perle. Og er enig med Svenn i at jeg ville hatt fjellene slik, uten himmel. Nå vet vi ikke hvor høye fjellene er og følelesen blir derfor enda mektigere. Synes også at de mørke fjellene er med på å fremme kontrastene mellom lyset og mørket i bildet, og siden det er en kirke kan det også overføres til åndelige følelser.

Veldig bra bilde

mvh - Ole Martin
Eskil O.

Storslagent med flott kontrast.

Eskil.
KG S.

Mycket trevlig komposition, en njutbar nattbild av bästa sort. Du har fångat både kyrkan och landskapet på ett föredömligt sätt. Imponerad! Stå på!
Fred S.

Ikke dumt ! Savner ikke himmelen for min del, synes de blåtunge fjellsidene i bakgrunnen er flotte kulisser, og liker godt komposisjonen.
vh forhenværende gudsord fra vestlandet.
Torbjørn S.

Veldig fint lys på kirken. Liker godt blåfargen på vannet. Savner ikke noe himmel og støtter meg til skrytet for komposjonen.

TS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu