Bildet inngår i albumet Vietnam -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1230
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_73341} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (43)
Eirik H.
Dette er topp Arne! Det hadde vore ok med kun den gamle dama, men guten i bakgrunnen gir biletet eit heilt anna innhald. Dette er eit bilete ein kan fundere over i lang tid. Definitivt ein av mine favorittar her på lang tid.
Sverre Farstad H.
Hei, Arne. Dette var flott. Et bilde som traff rett i hjertet. Den gamle førewr tankene til de som har det så veldig mye annerledes enn oss selv, mennesker som virkelig må slite for å holde seg i live. Jeg aner likevel stolthet i det markerte ansiktet. Og personen i skyggen tv på bildet gjør også sitt til at dette blir et virkelig talende bilde. Fantasien får mye å tygge på her. Kanskje skyggepersonen er på veg til et bedre liv? Flott bilde.
Mvh Sverre
Frank W. G.
Klasse over dette todelte bildet som likevel henger så utrolig godt sammen.
Den slitne dama som er hovedelementet i bildet setter tankene i sving ved hjelp av gutten/jenta som i bakgrunnen leker og har det morsomt.
Fargene harmonerer også fint sammen. Joda, ikke nødvendig å si mer enn det. Et skikkelig A.Strømme bilde er det jo. Toppers i laaaaange baner.

Frank
Tore U.
Helt supert. Flott balanse i bildet som har fine detaljer. Slutter meg til de andres ros av et meget velbalansert bilde.

mvh
Tore
Bjarne R.
Teknisk godt gjennomført.
Et bilde som definitivt er en utfordring for betrakteren. Det er så markert delt at jeg har problemer med å forholde meg til det som et bilde. Bildet er tydelig, men samtidig overlates mye til fantasien.
Marit E.
Ja, DU kan fortelle med et bilde!

Likte godt todelingen, likte godt kontrasten mellom det lekne barnet og den slitne kvinnen. Stusset med en gang over hendene, syntes de var VEL dominerende. Men ser nå at de må være slik. De markerte hendene forteller mye om et langt, slitsomt liv.

Fine farger, ja i det hele tatt: Godt å se på.

mvh Marit
Avsluttet .
Hm..dette satt! Kompet er helt genialt! Den lille gutten i bakgrunnen gjør det fullendt. Fikk en merkelig følelse av dette bildet/komposisjonen... ble liksom så go´ og mett...? :) Herrlig.
Thorfinn B.
hmmmm, bildet er jo bra det, men.......huff nei jeg vet ikke.

På mange måter et spennende bilde med damen og den fine åpningen i bakgrunnen, men jeg ser ikke sammenhengen spennende nok.

Nei. Jeg er rett og slett ikke så overbegeistret for disse fjerne-strøk-bildene med eldre kvinner og menn. Jeg klarer det bare ikke Arne. Sorry. :-)
Fred S.
For noen hender ! En nærstudie av dem hadde også vært noe. Kontrasten mellom den gamle statiske og den lille i bevegelse er fin den.
vh fred
Birna R.
kontrapunkt-komposisjon med klasse-schwung.

Ikke helt uenig med Thorfinn B., men når først ferdaminnene skal bringes tilbake til hjemlige bredder er kvalitet ikke det verste å ha med.
Inger-Lise S.
Dette var et godt og tankevekkende bilde. Jeg likte det godt.
Kontrasten mellom den slitne kvinnen,med store ,furete hender,som vitner om et langt liv,-og den lekende ungen,.....Dette var meget bra!
mvh Inger-Lise
Avsluttet .
Jeg kjenner ingen som er så god på akkurat denne type bilder som du. Dette er rett og slett helt enestående. Og som nevnt tidligere; en komposisjonsmessig liten genistrek

-k
Bjørn H.
Et supert bilde Arne ... Fantastisk komp, med denne gamle dama, og den gutten som leker der borte ....

Litt av noen klubber til hender ...aldri sett makan -

Hvis jeg skal trekke frem noe å sette fingeren på, må det kanskje være ansiktsutrykket og munnen ...

Siden jeg ikke ser hvorfor hun gaper sånn, ser det litt feil ut ..

Bjørn ;¤

Caroline M. S.
Jeg ser også på dette som et kontrast-bilde. Kontrasten mellom en eldre dame som ikke har lenge igjen og derfor er opptatt av her og nå/det som er nær (hun sitter fremme i bildet og ser verken på meg eller langt utover) og en ungdom som har hele livet foran seg, opptatt av det som skal komme/det som er ute/et annet sted (løper ut av bildet).

For meg ser det ut som damen har hatt et godt og langt liv (selv om hun kanskje har jobbet mye og hardt med hendene). Ikke fattig verken materielt eller på annet vis. Hvis motivet er fra Asia ser bygningen både solid og rimelig velholdt ut sammenlignet med mye og damen ser både velstelt, velkledd og relativt sprek ut. :-)
Dag J.
Er ikke helt sikker på hva som skal formidles her, men hva så. Jeg likte det utrolig godt, rett og slett! Big thumb up!
Arne S.
Thorfinn, du er en hard negl :)

Takker for kommentarer! Sammehengen mellom gammel og ung er fint tolket av flere.

Bjørn H; Hun ser nok noe stort og fascinerende, men det er ikke fotografen denne gang..

:) arne


Rune L.

Synes bildet forteller en enkel og grei historie. Har bra utsnitt.

Hans Olav S.
Hendene til den gamle damen dominerer veldig. Må være objektivet som forvrenger proposjonene.

Jeg ser silhuetten til en liten alien som har kommet for å hente hjem sjelen til den gamle damen. På planeten
Emmørtsenra så vil hun leve videre i evig tid, sammen med alle de andre som har dødd de siste 100 000 år, for det er jo kun kroppen som eldes, forfaller og dør.

Bra bilde :)

MVH
Hans Olav
Avsluttet .
Hei

Gammel og ung........kort tidsperspektiv og langt tidsperspektiv.....dette er tenker som kommer til overflaten ved betrakting av ditt bilde.

Mon tro om det er tankene til kvinnen fra en fjern barndom som kommer til syne i venstre del. Ja dette var flott og godt formidlet.

Vh Svenn
Arne S.
Så du har hørt om planeten Emmørtsenra, Hans Olav! En av de rareste planeter i verden. Ja, det er mange som lever videre der, med eller mot sin vilje ..

:)
Ioannis L.
Wow!
Dette var jo helt fenomenalt!
Mange tanker kan trekkes frem...
Xie xie ni! ;)
John G.
Herlig bilde(dette også)!
Oppleves ganske sterkt som to bilder(på godt og vondt, både mentalt og ''fysisk'' ) p.g.a. den veldig tydelige skilleveggen midt på.
Her er det kontraster så det holder, og som vi sjelden ser i bilder i det hele tatt. Her er det i fullt monn: Lek og hvil, ung og gammel, ''inn'' i bildet på venstre side og ''ut'' av bildet på høyre. For å la fantasien løpe enda litt; én på vei inn i livet, en annen på vei ut...
John :-)
Tom A. T.
Hver for seg er det to interessante bilder i ett. For min egen del blir jeg nesten litt sliten av ''løpe'' mellom dem. Allikevel holder jeg på. Fy deg Arne ;o)..
mvh Tom T
Magnus R.
Store hender, små kår.
Er mektig imponert over nivået på bildene du legger ut, de aller fleste holder høy klasse og skaper nysgjerrighet og undring.
Todelingen i dette bildet synes jeg er spennende, setter tankene igang. Et utsnitt av et miljø som sikkert er veldig annerledes enn det vi ser på bildet.
Rolf S.
Hei.
Enig i mye av det Magnus sier.
Et bilde som skaper rom for mye tanker.
M.v.h. Rolf
Nils L.
Dette har du peiling på Arne. Her er flere muligge tolkninger. Bra. Synes uttrykket her er universellt. Det blir feil å henge seg opp i geografi. Mennesker er mennesker uansett hvor de bor - og vi er ikke så ulike. - ''generasjonskløften'' er et ord som kommer seilende.... + mange flere..... - en ''höjdare''
Mvh Nils :-)
******
Janne Cesilie J.
Fantastisk bilde!
Ser ut som verdens snilleste mormor,
som har levd et hardt og tøft liv!
Flott med døren i bakgrunn,
og skyggen/gutten der!

Arne......du er fantastisk på motiver!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mvh en imponert Janne!!!!!!!
Siv D.
utrolige hender. fin midtdeling. gjemsel med bestemor?
Mikael L.
Jag tycker det här är en fantastiskt fin bild, utsökt komponerat med en mycket fint utnyttjande av bildytan. Bravo!
/Mikael
Tom E. F.
Utrolig til spenning du har fått fram her - et helt livsløp fra det gamle og statiske til det helt motsatte. Videre slår det meg hvor hardt og tungt livet ser ut til å være her.
Et imponerende bilde med mange ''tittelmuligheter!''
mvh Tom E. F.

stian w.
Herlig bilde!
Fantastisk komponert, tatt i så akkurat perfekt øyeblikk.
Kontrapunkt-komposisjon med klasse-schwung var en dekkende god betegnelse.

*bokmerket

:)
Avsluttet .
Ja dette er virkelig supert! Som nevnt super komp... Glimrende med barnet i venstre side som løper...og dybden til venstre... og strålende av damen på høyre side...hvilke hender...!!!

Flott gjort!

Hilsen Jim
Stein Rune B.
Meget bra bilde
Toini B.
Liker dette kjempemassemye! lekker komp, farger og toner.

:)
Arne S.
Takker for alle floTTe kommentarer!

:))
JOHN S.
Skikkelig Strømme klasse over dette bildet. Meget bra
Christer B.
Fin hverdagsdokumentar. Det kunne holdt med bare damen, personen nede i korridoren tilfører bildet noe som krever mer til ettertanke. Likte dette.
a tse & s.
ufattelig bra bilde !

de to sidene av bildet står
veldig veldig bra sammen

gratulerer !!!!

:-D ! son tarjeiav !
Hedda Nedler H.
Du er helt rå.

Mener at du er et forbilde i teknikk, komp., motivvalg, farger ..... osv...

Blir nesten stum.
Men gleder meg til fler bilder!

Hedda
Arne S.
Hjertelig takk for den, Hedda!

Avsluttet .
Dette er et av de mest fantastiske bildene jeg noensinne har sett!
Utrolig at jeg ikke har sett dette før.

Knall uttrykk på dama, fantastiske farger og veldig godt tatt med tanke på ungen i bakgrunnen.

Du er en skikkelig inspirasjonskilde, Arne! Du tar fantastiske bilder som alltid er teknisk meget bra og du har et meget bra øye for komposisjon!

For meg er du en av de beste (kanskje DEN beste) fotografen på hele FOTOdotNO!

mvh
Andris
Marita B.
fantastisk bra! blir helt stum jeg... ( men det blir jeg jo av nesten alle bildene dine)!
-marita-
Hans Jacob H.
Ahh! Et bilde som setter fantasien virkelig i sving. De to halvdelene gir en spennende historie. Den flyktende personen kan umulig ha rent mel i posen, var min første tanke, men her er rom for mange muligheter, som flere over har vært inne på. Spennende å se på gamle (men tidløse) bilder. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu