Vindu
Et vindu i Portland, Oregon (frisørsalong).
Bildet inngår i albumet I bevegelse -
Fotograf
Utstyr
  • HP Photosmart 715
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annet''Tilfeldig'' komposisjon tatt da jeg spaserte forbi et vindu med interessante farger. Et forsøk på å se hva som kan hende når en lar tilfeldighetene råde, og setter seg selv i bakgrunnen....!
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger191
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_73404} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Eskil O.

Stilig bilde, fin effekt.

Eskil.
Robin G.

Dette er ikke annet en rot og tilfeldigheter for meg, det gir meg ingenting, ser rett og slett lite gjennomtenkt ut, og det faktum at det er fra statene er ikke nok en gang til å dra det opp..............................................................

Ikke for å slenge skit.. men, det var bare sånn..

Robin
Grethe B.

Beklager...for mye uklart, litt opphengtbi å ha noe å feste blikket på..en liiiiten tingeling som er skarp og kanskje foran...men kreativt forsøk , ikke gi opp, slike bilder er vanskelige og få positiv respons på...stå på, ikke gi opp, prøv igjen!!

gt
Rune Edvin H.

Sitter ikke helt.
Her blir det enten for lite eller for mye bevegelse.
På slike motiver er det viktig å ta mange eksponeringer for å få ett til å sitte skikkelig.
Rune
Thor Arne U.

Enig med tidligere talere:

Dette synes jeg rett og slett ble kaos, unskyld at jeg sier det, men det virker nesten som noen ''dultet'' bort i deg når du tok bildet....

thor arne
Avsluttet .

Er ikke sikker på hva hvilket budskap du vil formidle med dette. Kom du borti utløserknappen ved et uhell?
Morten.
Per K.

Takk for respons! Det er helt riktig at bildet er tilfeldig og lite gjennomtenkt. Jeg trykket på utløserknappen da jeg spaserte forbi vinduet, uten å peile inn kameraet (og - selvfølgelig - uten å se igjennom kameraet).

Det er en del av en serie av ''tilfeldige'' bilder som jeg har moret meg med siden jeg fikk digitalt kamera. Synes det er interresant å se hva som kommer ut av tilfeldigheter med minimal involvering.

Bildene er ment å ses som rent abstrakte komposisjoner, og er også ment som en påminnelse om at vi alle finner skjønnhet der det ikke er åpenbart for andre (som dette beviser)...!

Det største problemet med dette bildet, som jeg ser det, er at en kan faktisk se hva det forestiller... Ellers så liker jeg fargene og komposisjonen.

Ihvertfall kom det noen responser, og det er jo bra!
Per K.

En tilleggstanke: Det kan hende at slike bilder blir for ''personlig'' til å være interessante for andre i de fleste tilfeller, og at dette (åpenbart) ikke har hva det trenger i så måte... Men det var verdt et forsøk!

Jeg finner for tiden glede i det tilfeldige, i å sette meg selv i bakgrunnen så mye som mulig og se hva som oppstår. Men det gir bare en personlig tilfredsstillelse i de fleste tilfeller, og jeg må nok vente (mye) lengre på et ''tilfeldig'' bilde som også er interessante for andre! Det hjelper kanskje med erfaring også - selv her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu