Profil i grønn genser
Bildet inngår i albumet Portretter -
Utstyr
  • Olympus Camedia C-730
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger380
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_74170} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei.

Et fint portrett dette.
Syns det funker bra.

Mvh Inger Anne
Hans Olav S.

Kreativt og fargerikt portrett.

Synes hun har et flott utrykk og dette ville vært riktig bra om skarpheten hadde vært som den skulle, men det er den jo ikke dessverre.

MVH
Hans Olav
Avsluttet .

Synes det både er ett kreativt påfunn, og ett fint bilde. Og fargene harmonerer fint.

Mvh. Lillian

Steinulf L.

Savner litt skarphet, men dette funker faktisk. Den gule saken til høyre trekker litt mye oppmerksomhet. Du kan klone den vekk, eller bruke 'smudge tool' i PS.
Eskil O.

Likte dette, anderledes portrett, fin bakgrunn, skarpheten kan gjøres noe med.

Eskil.
Avsluttet .

Hei Sidsel!
Enig med de over meg hva angår skarphet og fargekombinasjon.
Når det gjelder selve uttrykket synes jeg det er litt ''tamt'', personlig tror jeg bildet hadde blitt riktig så artig hvis du hadde hatt et litt frika uttrykk, hadde passa bra til den sterke gulfargen:)

:o) Henning
Bjørn H.

Hei Sidsel ...

Et fin bilde og portrett du har gjort her...

Bakgrunnen, med både mønster og farger er topp -

Muligens utrykket kunne vært noe annet, men jeg syns det mangler litt på skarpet i ansiktet, samt at ansiktet kunne vært lettet noe ..

Gror litt igjen på en måte, :)

Bjørn ;¤

Leif Håvard H.

Takk for kommentaren til ''Ræka..'' Godt forsøk med portrettet. Fine farger og bakgrunn. Kan du gjøre et nytt forsøk med tanke på uskarpheten? mvh. Leif Halland
Sidsel A.

Takk alle sammen for kommentarene.

En liten bakgrunn for bildet: Jeg jobber av og til i 14. etasje i en bygning midt i Oslo med et fantastisk lys. Har noen kolleger med fjes jeg gjerne vil fotografere. Vinduene har gardiner av tynne ''flak'' i tre ''lag'', orange, hvitt, og grått som kan skyves og arrangeres på forskjellige måte. Da Hege kom i den grønne genseren, tenkte jeg at det var dagen for å prøve noe med gardinene som bakgrunn, og jeg fikk henne til å posere en liten stund. Her har vi fotografert med gardinene delvis trukket for, og det tar vel litt for mye lys selv om de er gjennomskinnelige (derfor ble det vel litt gjengrodd, som du sier, Bjørn). Ikke hadde jeg stativ heller. Men jeg likte fargene og mønsteret på gardinene sammen med Heges farger og hestehale. Bildet av Hege som er satt sammen til ''Hege og månen'' ble også tatt i samme ''session''

Ja, Leif Håvard, jeg skal nok forsøke igjen både med Hege og noen andre fine fjes - for å teste hvordan jeg kan bruke lyset og øve på skarpheten.

mvh Sidsel

Petur E.

Hei Sidsel. Et fint portrett dette. Syns det funker bra.

Petur
Nils L.

Greit portrett med fine flater i bakgrunnen. Farge og lysbruk blir desverre litt feil i forhold til hovedmotivet. Fokus trekkes bort fra ansiktet til modellen.
Mvh Nils :-)
Caroline M. S.

Kjempefint portrett, selv om jeg kan være enig i at de lyse fargene i bakgrunnen trekker oppmerksomheten bort fra modellens ansikt. Bakgrunnen kler imidlertid modellen veldig godt synes jeg - både fargene og mønsteret. Noe med de litt strenge linjene i bakgrunnen og modellens svært så rette nese og lange hals. Fin måte hun holder hodet på. Vet ikke om det er godt planlagt eller godt fanget/sett av deg, men uansett kjempebra. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu