Porsche 944 turbo 86' ''nyvasket''
Tatt med Canon S-45
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger367
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_74295} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Espen G.

du har litt å lære av Henrik Thorstensen... :-)

du burde først og femst prøvd å finne en litt mer spennende bakgrunn... og en annen vinkel.. det kan funke..
ellers er jo dette en stilig bil...
Hans Petter L.

Detta var bedre Bergfinn...
Synd med reg. skiltet som ble utbrendt. Det samme med fører vinduet og enkelte partier langs venstre siden av bilen.
Hadde du stått litt mer til høyre, ville vi fått litt mer inntrykk av bilen. Litt mer enn et ''annonse'' bilde. Hadde du stått litt mer til høyre tror jeg du også ville ha unngått utbrendte felter. Ser ut som om sol-lyset faller litt uheldig. Men for all del. Det er en lekker, ny polert bil.

mvh
HansP

(Porsche fanatiker!)
Adrian H.

Bildet er skarpt, men det er også det hele. Hadde nok funket bedre om du fokuserte på noen utvalgte linjer på bilen.

adrian
Peter T.

Tøff bil, god skarphet. Seier meg enig med dei andre om litt uspanande bakgrunn. Om du er så heldig at det er din bil, kan du jo heller flytte han til ein meir spanande stad. :)
KG S.

Absolut en trevlig bil, den förtjänar att fotograferas i en vackrare miljö, ställ den i en grönskande allé, framför ett slott, på en klippa med havet som bakgrund eller fota den när den åker runt på en lämplig bana, varför inte Rudskogen i Rakkestad. Se upp för sandfällan bara efter långa nerförsrakan ;-) min Porsche Turbo sprutade sand flera månader efter den avåkningen... Stå på!
Bergfinn S.

Har vært på Rudskogen et par ganger allerede, ja. Men har ikke kjørt ut i sandfella ennå. .....litt for forsiktig kanskje?
Vet at ikke bakrunnen er noe å skryte av. ....dette er bare en nybegynnertest. Skal ta noen lekre bilder til sommeren med penere bakrunn. Skal kjøpe kamerastativ, så jeg kan ta fine bilder med lengre lukkertid. (liker ikke det kunstige blitzlyset) Noen som har tips til å ta gode bilder med Canon S-45? ...har ikke noe særlig peiling på hvordan man skal knipse bilder av god kvalitet......skarphet, lysforhold..etc,etc. Finne gode motiver tror jeg at jeg kan sånn nogenlunde. Vet at ikke linsa er av de aller beste, men det har jo ganske mange avanserte funksjoner.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu