Høyt nok?
En høyttaler fra lydrommet på NASA-senteret i sør-Maryland, hvor det blant annet jobber et par nordmenn. Gjenstander som skal ut i verdensrommet må først bombarderes med lydbølger inne i dette kammeret.
Bildet inngår i albumet Norsk i USA -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-01-26 17:59:55
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Canon EF 28-135 IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger435
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_74687} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Marius Nergård P.

Pene farger og et helt ålreit bilde for så vidt...
... men det gir meg egentlig ikke så veldig mye. Jeg synes kanskje jenta skulle stått litt lengre fra åpningen, for å fylle litt av alt tomrommet. Nå står hun jo nesten inne i roperten. Dessuten burde du kanskje kutte litt av all ledningen til venstre?

Marius
Mike T.

Hei Kristoffer,
jeg synes at du har valgt et morsomt oppsett - og jeg blir tiltalt av en harmonisk usymmetri i bildet. Denne gir liv. Spennende komposisjon.
Etter min menig bør imidlertid denne typ bilder være sylskarpe. Et lite minus, altså.
Hilsen Mike
Inger Anne Maritsdotter V.

En artig komposisjon dette her:)
Kristine G.

Hehe... liker ideen din :-) Litt av en høyttaler :-) Har du gjort noe med kontrasten her, for på min skjerm ser det ut som om feltet rundt jenta og høyttaleren er lysere enn resten av bildet...
Sverre Farstad H.

Hei, Kristoffer! Artig bilde igjen fra deg. Tror nok jeg ville ha beskæret litt på begge sider av bildet, gjort det litt tettere. Inntrykket av bildet blir, på grunn av den veldig lyse bakgrunnen, noe flatt på min skjerm, og fremre del av høyttaleren kunne kanskje vært noe skarpere eller fått noe mer kontrast.
Mvh Sverre
Kristoffer R.

Takk for fine og konstruktive kommentarer. Marius - takk for forslag, men jeg tillater meg å være uenig med deg mht komposisjon... :-) Mike - enig i at det kunne vært skarpere! Inger Anne - takk skal du ha for at du ofte er innom og kommenterer bildene mine. Setter pris på det. :-) Kristine - du har helt rett! Grunnen til at det ser lysere ut går klarer fram av v2, som jeg akkurat la ut. Det er en ganske kraftig spot som lyser på et punkt rett over og til venstre for jenta. En av grunnene til at jeg valgte å dra opp kontrasten i v1 var for å jevne ut bakgrunnen litt samt å få linjene tydeligere fram. Sverre - takk for konstruktiv kritikk. Selv synes jeg all luften er helt nødvendig. Prøvde meg fram med ulike utsnitt, men mener selv at dette er mest harmonisk.
Bjørn H.

Litt av en tut -

Her er et bilde som er morsomt nok, men som krever tekst for å underbygge situasjonen ...(det har du gjort da)

Bra info og bra dokumentert, og bra levert :)

Fortsatt god kveld/natt

Bjørn ;¤

Caroline M. S.

Veldig bra bilde (v1) og jeg tror at utsnittet er helt riktig. Bildet hadde ikke vært mye å rope hurra for uten modellen - med henne skjønner jeg (i hvert fall nesten) hva det er bilde av. Før jeg leste billedteksten din trodde jeg du her hadde laget en ny variant av den plate-labelen med sveivegrammofo, høytaler og hund. Kjempegod ide, tenkte jeg. :-) Modellen gjør også bildet morsomt.

Enig med Mike i at det hadde vært bra om bildet var skarpere.

Hvorfor må gjenstander som skal ut i verdensrommet bombarderes med lyd?
Steinulf L.

Her Master's Voice?
Fint utsnitt, skarpheten kunne vært bedre. Likte bildet ditt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu