Molvær
Nils Petter Molvær spilte konsert for et utsolgt Kennedy-senter i Washington, DC i desember i fjor.
Bildet inngår i albumet Norsk i USA -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-01-28 18:01:39
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Canon EF 50mm f/1.8 II
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger401
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_74928} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Bjørn H.

Hei Kristoffer ...

Denne er jeg nok litt skeptisk til ..

Hva har skjedd ? hvis det er bevist overeksponert og utblåst. er jeg nok ikke fan av det ...

Jeg savner kort og godt hudtoner og tegning i ansiktet...
Samtidig virker det uskarpt ... ????? Mye dette :)

Det positive er nok komposisjonen din ...

Den liker jeg svært så godt - Så hvis det tekniske etter mine begreper hadde vært i box, og du hadde putta på ei tynn ramme, hadde dette vært et strålende bilde av Molvær ...

Kul musikk forresten -

Bjørn ;¤
Kristoffer R.

Hei Bjørn,
Takk for ærlig tilbakemelding - fint å høre tankene dine om dette bildet. Selv synes jeg ikke det er så halvgæærnt (hvis jeg hadde vært misfornøyd hadde jeg jo ikke lagt det ut...) men jeg ser jo at det er spesielt. Lukkertid, overeksponering og todimensjonalitet er bevisste valg - jeg har mange andre bilder fra denne konserten som nok ville funket bedre som reportasjebilde.

Prøver ut nye ting... noe funker, noe funker ikke. Det er vel sånn det må være. Uansett er det moro å eksperimentere, og det er fint å få tilbakemeldinger på det jeg prøver ut.
Grethe B.

Må nok si meg enig med Bjørn....dette funka ikke for meg heller, for stor sort flate, og for overeksponert i hjørnet...Hadde personen vært klarer, mer *normal*, kunne jeg digget snittet og flata, men her ble det litt *bonskudd* i mine øyne, men stå på, konsertbilder er ikke bare bare...

mvh
gt
Kristoffer R.

Grethe,

Takk for kommentar.

Jeg har lagt ut et nytt bilde - det er jo ikke egentlig en ny _versjon_, men jeg tøyer strikken bittelitt... :-)

Håper på tilbakemeldinger om dette funker bedre.
Nathan W. L.

Eg må seie at eg meiner at V1 er best.
Likte overeksponering og uskarphet som gir en nesten graffisk effekt.
mvh Nathan
Kristine G.

Likte begge variantene dine jeg, sprekt å legge ut versjon 1 som er et litt annerledes bilde :-) Versjon 2 likte jeg godt pga korninga, men syns kompen i versjon 1 satt mye bedre :-)
Eirik D.

V1 er klart best...
Bør vurdere å kutte eller klone bort handa i nedkant...
Sikkert en bra konsert, Molvær er konge!
Caroline M. S.

Jeg synes v1 er kjempefin! Liker Molvær der nede i venstre hjørne og alt det svarte. Synes det er bra at bare en del av trompeten er med og hånden det som viser av hånden m_å_ være med (hvis hel hånd skulle vært med, ville jeg savnet hel trompet. Hvis ingen hånd, hadde det sett rart og kunstig ut - man holder jo i trompetene når man spiller).

Jeg var først litt usikker på om jeg likte at han er så uskarp, mens trompeten er skarp. Etter å ha kikket en stund på bildet tror jeg at jeg liker det bedre som det er enn om hodet hans var skarpt. Mer musikk/bevegelse nå.

V2 synes jeg er et helt greit bilde, men ikke på langt nær så spennende som v1. Fint portrett v2 - han ser ut som han gleder seg over å spille og har det gøy. Tror jeg ville fjernet det lyse under haken hans. :-)

Espen Stranger S.

Liker også v1 best, bortsett fra at det er vanskelig å se at det er Molvær. Virker noe avkuttet rett til høyre for trompeten, som om det burde være litt fortsettelse.
Avsluttet .

Versjon #2 er definitivt best. Her er det bedre tegning i hele toneregisteret og mye bedre komposisjon. Det utbrente i versjon #1 fungerer meget dårlig.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu