Kjedelig...
Det er ikke alltid det er like kjekt å være modell for masete venninner :-)
Bildet inngår i albumet Models -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-01-28 20:24:34
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • -
  • Brennvidde27mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger635
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_74959} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Eskil O.

Godt framstilt, fargerikt.

Eskil.
Kjetil H.

Breiavattne I presume? :-)

Friskt bilde med god fargegjengivelse, må trekke litt for skjev benk, utbrendt i håret og det uklare til venstre.
Kristine G.

Sandvedparken i Sandnes :-)

Benken ja.. godt å bli passet på, ny versjon er lagt ut... :-)
Kristoffer R.

Hei Kristine,
Fine farger du har fått til her. Ble litt sjøsyk av v1, noe du rettet fint opp i v2.
Det lave lyset er veldig flott. Synes å huske noen som sa at de beste bildene kommer når skyggen din er lengre enn deg selv, og i så måte passer jo de korte norske vinterdagene veldig bra!
Jeg tror jeg synes det er litt forstyrrende med uskarpheten på venstre side, selv i v2. Samtidig skaper den på en merkelig måte litt dynamikk.
Det morsomste synes jeg likevel er posituren. Det ser ut som om det er noe som ''mangler'' fra bildet, f.eks. et ekorn som tar imot brødsmuler fra hånden hennes eller noe sånt. Uansett hva det er hun holdt på med gjør det at jeg blir sittende og gjette, og det gjør jo bildet interessant.
Men det ser veldig kaldt ut...
Steinulf L.

Ville fjernet noe av 'luftlommene' i toppen av hekken bak. Bildet hadde hevet seg betydelig om modellen hadde sett i retning av fotografen.
Truls S.

Tittelen og bildet står godt sammen ja, fint fanget!
Fargene i motivet står fint til hverandre, synes jeg.

Merkverdig å se at akkurat halve bildet er uskarpt fra topp til bunn. Er dette bevegelsesuskarphet så er det utrolig markert og med klart/rett skille mellom skarpt og uskarpt.

truls
Frode Smelror H.

Greit bilete. Spennande. Personleg likar eg kraftige fargar - så normalt ville eg ha auka metninga, men det fungerer bra her på både benk og bakgrunn.

Likar lyssettinga.

Synest kan hende bilete hadde vore litt meir spennande om modellen hadde vore plassert på hø side av benken - midtplasseringa fungerer ikkje heilt for meg. Men, det er jo smak og behag.
Inger-Lise S.

Et bra bilde dette.Litt vinter og litt høst,nesten da:) Er enig i at modellen ikke burde sett ned,men ikke nødvendigvis på fotografen...
Enig med KR i at det ser ut til at hun holder på med et eller annet som ikke er der:)

Inger-Lise:)
Kristine G.

Til dere som lurte på hva hun holder på med... hun leker med snøen på benken i påvente av at jeg skal teste ut lyset etc :-)

Når det gjelder det med å se på fotografen så er det at hun ikke legger merke til at jeg fotograferer henne endel av sjarmen med bildet for min del. Er så tydelig at hun kjeder seg og venter på at jeg skal bli ferdig med lysmålinger ol :-)

Ja, Truls, jeg har også lurt litt på hvorfor uskarpheten er slik den er uten å finne noe lurt svar på det... ikke kunne jeg kutte i benken heller syns jeg..

Frode: jeg gikk mye nærmere modellen når jeg tok de andre bildene av henne på benken, og konsentrerte meg da om ansikt mot løv. Plasseringen på benken tok da utgangspunkt i at jeg ville ha mest mulig løv rundt ansiktet :-)

Hans Olav S.

Benken ser litt skjev ut, heller mot høyre. Bra du fikk retta den opp i versjon #2.
Bra fargegjengivelse og skarphet. Det kan nok se ut som hun kjeder seg der hun sitter, og det ser ganske kaldt ut med snøen der. Liker bildet.


MVH
Hans Olav
Bjørn H.

Hei Kristine ...

Mye ble bedre i V2 ... liker bildet, stemningen der hvor hun sitter og ''kjeder'' seg litt, og fargene i bildet ..

Grønt og orange.... kult ...

Bjørn ;¤
Rune L.

Ide´en, motivet og fargene er gode. Men synes den skjeve benken ødelegger en god del. Det ser litt blast ut. Men ellers er alt ok.

Rune
Ioannis L.

Det meste er nevnt fra før...
Herlig bilde! :)
Stemningen kler stemningen!
(hvis det er noen som forstår hva jeg mener, hehe!)
Sverre Farstad H.

Hei, Kristine! Synes du har fanget kjedsomheten veldig godt. Tror forøvrig det ikke hadde vært noe pluss om hun hadde sett rett på deg. Jeg tror nok det ville skapt en annen spenning i bildet om hun hadde sett mot høyre, samtidig som hånden tv, altså henne h hånd lekte utålmodig med snøen, slik du har fanget den.
Uskarpheten er et mysterium, men ikke overveldende sjenerende i og med at modellen er så sentral og fanger oppmerksomheten.
Mvh Sverre
Jostein M.

Hei Kristine!
Liker bilde. Virker ikke oppstillt. Du har fått fram et fint uttrykk i modellen din. Tror bilde til og med hadde hevet seg i SH. Hva med et enda tettere utsnitt???
Mvh
Jostein
Nils L.

Likte dette. Ser ut som hun venter på noe.... - som tar litt tid. Godt uttrykk, gode farger. Hele venstre side av bildet er uskarpt.... hvorfor?
Mvh Nils :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu