''
''
Utstyr
  • ''
  • ''
  • Brennvidde''mm
  • Blender-
  • Lukker'1/'s
  • Filmtype''
  • Nei
  • Annet''
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger465
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_75099} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (30)
Atle P.
Dette likte jeg bra. En blanding av fine skarpe strukturer og spøkelsesaktig hvitt og uskarpt. Stakkaren ser og så virkelig torturert ut.

Det eneste jeg stusser over er de tverrgående stripene ovenfra venstre og ned mot høyre, helt til venstre på skikkelsen.

Tom J.
Jeg synes det ble litt mye hvit øverst, men det jeg skimter på bunnen i bildet ser litt ''skummelt'' ut. Litt skrekkfilmaktig. Min første assosiasjon var fra Pink Floyds The wall. Husker ikke helt om det er en scene fra filmen eller fra coveret på platen.

Mvh
Tj
Birna R.
primalskrikbildeimodernetapningdogmedenvissmunchaktiginspirasjonskilde?

bildeflaten balanser noe dårlig med så mye tomhet øverst. jeg kan gå med på endelo, men ikke fullt så mye som nå.
Eirik H.
Dette biletet kjem snikande. Litt lunken då eg såg det første gongen, men betre no. Einig med BR ang. toppen. Betre då eg scrolla ned 5 cm. Kan likevel sjå for meg at den tomme flata øverst kan tene si hensikt i ein publikasjon.
Frank W. G.
La det være som det er, helt supert. Liker den store tomheten i øvre del av bildet. Der er det rom for store tolkninger. Supert.

Frank
Eskil O.
Enig med Frank, den tomme lyse flaten øverst må være slik, dette satt som et skudd. Trenger ingen forklarende tittel.

Eskil.
Tom A. T.
Mye Tom-het faller i smak hos meg, så etter min mening bør den store hvite flaten være som den er. Noe sykt over bildet som i alle fall får det til å skille seg ut. Er det slik du har det når du får en negativ kommentar ?? ;o)..
Liker bildet ditt.
mvh Tom T
Carsten S.
'ikke teknisk hjelp''. Da er komposisjon ment som den er, ikkesant.
Og med hensyn til dette 'nivå' syns jeg egentlig at det er nesten litt syn at vi ikke vet (ennå) hva du ville uttrykke. Hvis det hadde vært kjennt så kunne man sier fra om det er vellykket og hvor kreativ opgaven er løst. Jeg er temlig sikkert at du hadde noe helt bestemmt i hode.
Nå kan vi egentlig bare prøver å tolke bilde på personlig måte.
Det ene ville være rettet mot fotografen og det andere, helt fri, er opp til hver om han/hun kan gjøre bilde til 'sitt'.
På bærtur?

Jeg fikk i hvert fall likt som BR sterke Munch assosiasjoner.

mvh, Carsten S.
Thorfinn B.
Tom: Nei da måtte jeg drevet mye slikt :-) Negative kommentarer er helt topp det.

CS: Jeg legger de fleste bilder ut på kritkken uten ledekster eller bruksanvisninger. På den måten vil jeg la en hver betrakter selv avgjøre hvordan de tolker bildet. Om man ikke velger å tolke det, står man også like fritt. Da spiller det kanskje isteden på den estetiske opplevelsen eller mangelen på den.

Manualer finnes til kameraer, men til bilder valger jeg uten. Daciten for jeg av dere.

Når jeg frem med VILDET eller ei, thats the question.

Fritt fram er bra!! :-), og Much var slettes ikke dårllig.
Bjørn H.
Passe sykt !!! rom for mange tolkninger ...kult det -

Men igjen føler jeg at det er et bilde som ville stått sterkere med en eller annen tekst ::og blitt fortserket med et konkret budskap .... (mulig det er lite spennende tenkt)

Bjørn ;¤
Rolf S.
Hei.
Du kan plassere meg i den gruppen som synes det ble mye hvitt oppe. Ser nok at det må være noe, men ikke ''et helt brød'' ( Du kan få låne avtonet gråfilter av meg )
Ellers gir jo bildet rom for mange tolkninger og som mange av dine bilder skaper det en del undring.
M.v.h. Rolf
Thorfinn B.
Takk for tilbudet om ditt avtona gråfilter Rolf, men jeg takker nei. Dog, du kan gi det til meg, så skal jeg sørge for å få makulert det fortest mulig. Selvsagt til din fordel slik at du slipper å ødelegge flere stråbilder på Hvaler :-))

Carsten S.
TB: Bra. Mye bedere for oss andere.

mvh, Carsten S.
a tse & s.
veldig tøft

liker det kjempegodt !!!!

angst - trøtt - slåsskamp - kan være så mye

du kan nok ta noe av det hvite i toppen
for å forsterke utrykket ytterligere

jeg må si jeg liker stilen din veldig godt
du tør alltid å gjøre nye ting, og det er viktigere
for meg enn selve fotograferingen,
selv om dette er en fotoside.

:-D ! son tarjeiav !
Atle P.
Fikk bare lyst til å kommentere kontroversjen, det åpne området på toppen.

Etter min mening skal det være åpent. Det fordi bildet i seg selv er åpent oppover, det trekke ut i intet, eller i evigheten om man vil bruke fine ord. Således blir det feil å lukke det med en tett ramme før det er nødvendig.

Hans-Gunnar H.
Kunne nesten være fristet til og se dette bilde i sammenheng med det forrige, gir litt assosiasjoner om abstinens...

Venter da spent på neste bilde i serien...synes det burde være minst 3...

Men tilbake til dette bildet, synes det blir litt midtstillt komposisjons messig (nede vel og merke) mister litt av trykket i utrykket! Det hele stopper litt opp...på en måte, og blir ikke så dramatiskt som det kunne ha vert!

Ellers er bilde fett så det holder....

MVH Hans-Gunnar

Nils L.
Synes dette var i sykeste laget. Får litt assosiasjoner til ''gal mann på prøveløslatelse takkler ikke den virkelige verden'' opplegg.... Tommheten øverst i bildet blir nesten et bærende element uten at det tilfører noe.... Om jeg likte det? Nei....
- men nå skjønner ikke jeg alt heller....
Mvh Nils :-)
John G.
Tja, jeg ser jo at du er inne i en litt traumatisk periode, men allikevel:
Jeg også synes det blir for tomt oppe, selv om det helt klart kan gi rom for masse tolkninger nettopp av den grunn. Allikevel liker jeg ikke det store ''tomme'' rommet. Jeg savner noe der.
Ellers har både Hans Gunnar og Nils gode poenger...
John :-)
Dag T.
Det jeg ikke fåt til å rime er den tilsynelatende redselen for lyset. Bildet beveger oppover mot det, og da forstår jeg ikke helt panikken. Hvis bildet hadde vært avsluttet i overkant med en antydning til at det ble mørkere igjen (ikke nødvendigvis noe mer enn litt mer grått) tror jeg det hadde funkete bedre.

Likevel, bra bilde, det er bare fortellingen som ikke går helt hjem her...
Christer B.
Du vart skrøymt, ja?
Henger meg på assosiasjoner til the wall og munch, synes du har fått fram den følelsen veldig bra. Utsnittet er fint som det er.
Jostein M.
For deg som har holdt på med foto lenge nok til ikke å trenge hjelp om de tekniske ting. Du tåler å høre andres ærlige, men velbegrunnede meninger:-)

Heftig bilde
Mvh
Jostein
Rune Edvin H.
Bildet har mye for seg.
Skrekkfyllt visuelt trøkk som funker ganske bra.
Førsteintrykket er at overgangen mellom ansiktsbeveelse og det svært lyse over blir litt daff. Ørlite mer tegning på toppen hadde hjulpet meg raskere inn i det. Mulig det allikevel ville bli kjedelig i lengden.
Rune
Toini B.
ahhh, slikt liker jeg
passe sykt og skummelt. lekker bevegelse.
Funker helt greit med så mye luft på toppen.

:)
Merethe W.
Nå har jeg gitt bildet flere sjanser, og.....................................

det var jammen bra, for det vant seg ved gjentatte betraktninger!

Dette er vel et slikt bilde hvor neppe to personer ser samme ''historie'' (og atter andre ser ingen historie i det hele tatt), og jeg ser et hode som kjemper mot å drukne. Hender som prøver å presse ansiktet under vann, og attpåtil er det personens egne hender. Altså noe som har med selvdestruksjon å gjøre, ødelegge for seg selv, men tross alt forsøke å holde seg i live. Det lyse tomme feltet blir på en måte ''evigheten'' - kunne også vært sort, men det viktigste er at feltet innebærer en tomhet, fordi vi ikke kan vite hva tilstanden er fylt med. Merethe
Ishi K.
Har sett på dette mange ganger, fortsatt synes jeg at jeg ville hatt litt mer kontrast. Den tomme flaten plager ikke meg i det hele tatt, men synes det vil være mer trøkk med bittelitt større kontrast, altså litt mørkere mellomtonen. Sånn som det står her ser det litt grått /lysegrått ut.
Ritva F.
Får kvelningsfornemmelse, men liker det. - Ikke kvelningsfornemmelsen, men bildet. Mye som skjer der. Hm.... jo mer jeg ser på det jo mer usikker blir jeg. Liker det på en ''ikke liker det-måte''. Mener at jeg blir litt redd, liksom. Bildet får fram mange følelser. Nei, dette ble bare tull...
Ritva :o)
Lars-Anders M.
Ja dette var en ny versjion av Munks ''Skrik''. Bra!
Arne S.
Beklager Thorfinn, men du får nok ingen negativ kommetar fra meg denne gangen .. heller. Knallbilde! Litt mørkere munn hadde likevel underbygget min fortelling bedre.

:) arne
Knut Ådne F.
fett nok!
Thorfinn B.
Takker for alle kommentarer (litt sent).

Inspirasjonen er helt klart (om jeg vil eller ei) fra begge de to dere nevner. Både Skrik og The Wall, men hovedsaklig Pink Floyd.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu