Landskap fra Azorene
Typisk kystlandskap på San Miguel, Azorene. Dette med utsikt mot Mosteiros.
Bildet inngår i albumet Azorene - Bilder fra Azorene 2003
Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikon Nikkor 24-120 1:3.5 - 5.6D
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger456
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_75217} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Turid G.

Dette var et flott bilde med flotte farger.

mvh
Turid
Hilde J.

Et mektig landskap dette. Kunne kanskje hatt litt mer forgrunn? Likte godt den store havflaten som ender i dis for himmelen overtar. Jeg ser havflaten buer svakt ned på hver side, -er det naturlig,eller er det objektivet som gjør dette?

~~Hilde~~
Rolf J.

Til Hilde
Et fantastisk landskap som kan anbefales på det varmeste. Disen var ikke til å unngå, og det var ikke mer forgrunn i bildefilen men bildet hadde sikkert tålt litt mer.
24-120 objektivet som er brukt her, krummer horisonten litegrann, det har jeg lagt merke til på flere bilder, nesten som en svak ''fisheye'' effekt.
Rolf
Inger-Lise S.

Mektig landskap dette.Jeg ser av en eller annen grunn for meg bølgene slå mot land i uvær...
Fine farger her og veldig unorsk,ja.Spesielt godt likte jeg overgangen mellom himmel og sjø og den mørke fargen på sjøen ved land.
Mulig det kunne vært litt skarpere,men slikt kan jo fjerne noe av ''sjelen'' i bildet.
Jeg likte det godt.

Inger-Lise:)
Rolf J.

Til ILS
Ikke uvær i det hele tatt, men Azorene ligger midt i Atlanteren så det er nok vanlig at det er bølger som slår mot land.
Bildet er tatt på frihånd og med ''ferieoppløsning'' på kameraet, dvs. biledfiler på ca 1,5 mb og da kan det nok gå ut over skarpheten.
Rolf
Avsluttet .

Bra landskapsbilde med fine farger og bra detajer. Flott med platået oppe til venstre, så man har noe å feste blikket på. Kan nesten minne litt om Algarve-kysten, der fjellsidene også er kraftig forslått av bølgene som har drønnet inn mot fjellsidene i hundretusener av år og laget noen spennende hule og klippeformasjoner.
Inge-Martin F.

Flott motiv som sikkert kunne,blit løyst på fleire måter men eg syns du har løyst de på ein gei måte.forgrunnen kunne du sjølvsakkt tatt vekk,men me vill då få inntrykk av bide kunne væra fly foto på grunn den litt bua horisonten med skyer og dis som gjer distanse men ikkje så stor dybbde. Sjølvsakkt meir forgrunn ville vært bra men ikkje meir enn skyene i horisonten.Ein ide viss du skal der ein gang til,ta med fjell klattre uttstyr så slepp du å gå ut på kanten av stupe med,fotokammera i den eine handa live i den andre.
Inger-Lise S.

Hei Rolf!Mente at jeg kunne forestille meg uvær der i fantasien.:) Ja,at 1,5 mb går utover skarpheten har jeg opplevd lenge nå..Men nå har jeg kjøpt større minnebrikke,for sannelig er det ergerlig med for lav mb.
Det var et fint bilde du hadde tatt.Nå skal jeg titte på dagens ''isfangst'' her:)
Inger-Lise:)
Erlend K.

Flott bilde med et godt utgangspunkt. Nå kjenner jeg ikke godt nok omgivelsene hvor du tok bildet, men for meg virker det som om du står for høyt i forhold til motivet ditt (mellompartiet).

Dersom du hadde klart å komme lenger ned, hadde mellompartiet ditt blitt noe bedre skildet samt at byen i bakgrunnen hadde blitt skjult. Byen er det elementet i bildet ditt som i grunnen ødelegger hele idyllen. Bildet for en for høy grad av tekniske elementer.

Erlend
Rolf J.

Til EK
Å komme lenger ned var ikke mulig uten å komme helt ned veldig fort, fjellet består av relativt løse vulkanske masser, vet ikke hva det heter men det ser ut som slagg.
Bildet viser et typisk kystlandskap for denne øya, der landskapet er lavt nok, ligger det ofte små ''byer'' og ellers er svært mye utnyttet til jordbruk.
Rolf
Inger Anne Maritsdotter V.

En vakker og litt dramatisk natur.
Fint formidlet her.
Fine fargetoner og bra komposisjon.
Torbjørn S.

Fint landskapbilde med bra komposisjon, selv om jeg skulle likt litt mer forgrunn.

Ts
Ioannis L.

Et mektig, dramatisk, og overveldende vakkert landskapsbilde!
Meget bra! ;D
Ann F.

Når tok du dette? Jeg har nøyaktig samme bilde, tatt fra nøyaktig samme sted, men var ikke like heldig med været når jeg var der i januar.
Fint bilde av et dramatisk og spennende landskap, hadde tålt LITT mer forgrunn..
bilde nr. 98486 er fra nesten samme sted, men snudd 90 grader mot venstre, like ved fyrhuset.
Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu