Gal kamel i den mystiske ørken
Har redigert fargen på kamelen i Photoshop.
Utstyr
  • Canon
  • 28-85, 2,8
  • Blender-
  • FilmtypeFuji
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger291
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_7572} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

For ikke å bli satt i samme bås som ''de gretne godt over 40'', skriver jeg her min helt egne og høyst personlige mening:
Dette gir meg lite å se på. Mest irriterende er at du alltid må sette ditt eget navn på og i bildene.
Dessuten får jeg litt tidlig 90-talls følelse av disse ''manipuleringene'', det er noe som stemmer dårlig. Omtrent som spesialeffektene i Herkules og Xena på TV3... Hvis du forstår hva jeg mener?

Avsluttet .

Tja...man bør tenke litt når man manipulerer også, men det har kanskje ikke noe å si at sola er til høyre og himmelen er lysest til venstre? På at så opplagt maniuplert bilde så har det kanskje ikke så mye å si. Tror dette blir slik: De som liker bildene dine har spesiell smak, og liker ikke mye av de andre bildene her på foto.no. De som liker mange av bildene her på foto.no liker ikke bildene dine. Kanskje det finnes en spesiell rase som liker begge deler, men da tror jeg de bør sette seg ned å fundere på hva de egentlig liker.... Jeg er en av de som synes bildene dine blir for harry, amatørmessige og enkle. Beklager det.
/MR
Rune Kristian E.

Hei Børre!
Synes dette var et fint artsportrett av ørkenens skip. Sto det virkelig Børre i sanden? Hmm...naturens luner, altså. Skulle jeg klage litt, var det at sola burde ha vært litt mer til venstre enn det den er nå. Det blir nesten litt urealistisk slik det er nå. Bildet virker nesten manipulert.
Flott bilde!
Mvh. Rune
Jon Dragen D.

Tro meg når jeg sier at galne kameler finnes det mange av, men Børres versjon virker hakket mer rabiat enn de fleste.

Til de bedrevitene, og dømmende kritikerne Håkon Mosvold/Morten Riseth:

''Dette gir meg lite å se på. Mest irriterende er at du alltid må sette ditt eget navn på og i bildene.''

At et bilde gir deg lite å se på er helt individuelt, og en grei kommentar til bildekritikken. Du burde ha stoppet der, og holdt deg for god til å kritisere Børre for hans tendens til å inkludere sitt eget navn nede i høyre hjørne. Etter å ha studert bildene hans, mener jeg det er såpass gjennomført at det blir et varemerke. Greit nok, tolerer det.

''Tror dette blir slik: De som liker bildene dine har spesiell smak, og liker ikke mye av de andre bildene her på foto.no. De som liker mange av bildene her på foto.no liker ikke bildene dine. Kanskje det finnes en spesiell rase som liker begge deler, men da tror jeg de bør sette seg ned å fundere på hva de egentlig liker....''

Dette er en av de mest dømmende og lite gjennomtenkte kommentarene her på FOTOdotNO. La oss andre like hva vi vil, og spar oss for slikt drøvel. Du er ikke den rette til å avgjøre hva vi liker, eller ikke, og la det forbli sånn. Vi andre 'bør' ikke gjøre noe som helst bare fordi du har fått en smart idè. Det blir for banalt.

-Dragen


Lars-Anders M.

Din kamel er litt for grønn , men shønn! Bra.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu