Pause
Bildet inngår i albumet Tone - En modell som det er lett å samarbeide med
Utstyr
  • Sony DSC-F828
  • Zeiss
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/2.0
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger418
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_76187} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Skjønner at det er meningen å være mørkt til venstre, men jeg synes dette ble litt i mørkeste laget. Kunne gjerne ha vært bittelitt lys/mere detaljer i venstre side av ansiktet og håret, slik at en hadde ant konturene ialelfall. Eller du kan kutte bildet rett til venstre for nesen...?
Nils-Ove S.

Stilig bilde! Men det er vel litt vel mørkt på venstre side ja. Kanskje det er like greit å gjøre ALT på venstresiden svart? Blir litt irriterende den svake konturen på siden av hodet nå...
Peter K.

Ikke så verst, siden du er ''ny i garnet'' som du sier. Veldig bra uttrykk! Det skal jeg legge på minnet!
Peter K.

Ok. Jeg leste feil. Det står faktisk ''ny i gamet'' ... bare jeg som sitter litt langt fra skjermen... hehe. Uansett, et nytt utrykk er født....
Espen P.

Takk for seriøs kritikk. Det er meningen at disse bildene av min datter skal være mørke. Ville ha dem så mørke som mulig. Mulig jeg har beskjært dem litt stort? Skulle kanskje ha beskjært dem så ikke det ''tomme'' sorte feltet ble så dominerende... Kommer til å legge ut et par til i samme serien, men da skal jeg først ta en titt på beskjæringen ja... Jo, ja, enig i det der... vell mye sort rundt det halve lille fjeset. Nå blir det ''GARNET''... selv om det ikke var min idé...
Frøydis A.

Hei! Dette var et flott portrett!!! Jeg liker mørke portretter jeg da, der man bare kan ane hele ansiktet.. Det er som regel behagelig å se på, og portrettene får et litt ''mystisk'' preg over seg. Noe jeg liker da.. ;)
Dette portrettet er akkurat etter min smak! :) Nydelig jente forresten!
Jeg prøvde meg for et par år siden på noe liknende, med meg selv som modell(da vi hadde en ''greie'' gående her på dotten, med å legge ut selvportretter for å bli bedre ''kjent'' med hverandre. Ganske gøy i grunnen.) Jeg er ikke særlig fotogen, derfor valgte jeg et mørkt bilde, men senere har jeg bare likt mørke portretter bedre og bedre, og IKKE fordi modellene er like lite fotogene som meg! :)
bilde nr. 15677 = mitt selvportrett, hvis du vil ta en titt. men liker ditt bilde mye bedre :) OG syns ikke du skal beskjære det noe mer. Det er fint som det er!

:¤ - Frøydis.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu